Acasa BusinessEconomic Aproape 900.000 de restante la plata creditelor persoanelor fizice

Aproape 900.000 de restante la plata creditelor persoanelor fizice

scris de Ziua Veche
6 afisari

.In iunie, 602.548 persoane fizice aveau restante la credite mai mari de 30 de zile, nivelul restantelor fiind de 884.078, iar al sumelor restante de peste 1,834 miliarde lei, conform statisticilor BNR.

Cele mai multe restante se inregistreaza la creditele in lei 1,221 miliarde lei, urmate de cele in euro – 55,904 milioane lei, in dolari – 4,879 milioane lei si in alte monede – 51,89 milioane lei.

Restantele cu scadenta depasita intre 31 si 60 de zile au scazut la 78,938 milioane lei (minus 13,360 milioane lei), iar cele cu intarzieri intre 61 si 90 de zile s-au diminuat cu 1,6912 milioane lei, la 78,036 milioane lei.

0 comentariu

caramache 27-10-2010 - 21:36

Te credeam mai deştept, dar m-am înşelat.

ValVerde 27-10-2010 - 21:45

[quote name]De ce nu-i intrebi pe sodomisti, ce semnificatie are in cercurile lor,expresia de Tea Baggers?..[/quote]

Almar, nu i-am intrebat pe sodomisti pentru ca nu cunosc nici unul…

eu m-am uitat in dictionar.

Uite-te si tu…www.urbandictionary.com, sau search Wikipedia „teabaggers”
Tu i-ai intrebat pe sodomisti? Ti-au spus ei semnificatia lor secreta?
De ce alegi intelesul cel mai vulgar? Ai mania persecutiei?

Cred ca e trist ca putinii neuroni pe care ii ai la dispozitie se conecteaza atit de incilcit si defectuos…nu mai am nimic de spus.
Continua tu sa traiesti in lumea ta imaginara, in care un negru din Kenia, care nu e cetatean american, care mai e si muslim pe deasupra, care e Hitler si Marx in aceeasi intruchipare, care desi muslim, conspira cu black Christian reverend sa-ti fure tie „the American Dream”

Cred ca „teabagger” e prea mult pentru tine…aproape ca un compliment nemeritat.

ValVerde 27-10-2010 - 22:15

Cind schimb mesaje cu un anumit forumist pe aici, imi aduc aminte de un catel, Pandele, pe care mi l-a facut cadou sora mea acum multi, multi ani in urma.

Pandele era o corcitura de …nu stiu din ce se tragea, dar era mare, rau, zgomotos, violent si…nu prea destept.

Cind te simtea ca te uiti pe deasupra gardului, Pandele se repezea cu o vigoare si o agresivitate demna de o cauza mai buna. Latra cu bale la gura si dupa salturile salbatice cu care venea spre tine, credeai ca o sa te darime la impact si o sa te mestece fioros cu dintii lui mari.

Dar Pandele, cum am mai spus, sau nu era foarte destept, sau avea memorie scurta, pentru ca toata viata lui a fost pe lant…

Se repezea ca turbat, dar un metru inainte de gard, lantul se intindea la maxim si Pandele facea o tumba spectaculoasa terminind cu nasul in noroi.
Dar asta nu-l dezanima, se ridica si continua sa latre si sa se repeada pina cind lantul il punea din nou cu rotile-n sus.

Niciodata nu a fost primul sa se plictiseasca sau sa inteleaga ca eforturile lui sint inutile. Continua sa latre ragusit, sugrumat de zgarda, pina cind gaseam eu ceva mai bun de facut. Si asta se repeta de cite ori cineva trecea pe linga gardul lui….

Copil fiind, ma opream doar sa ma uit peste gard si sa scot limba la el..niciodata nu m-a dezamagit in asteptarile mele de a-l vedea dindu-se de trei ori peste cap …

alamar 27-10-2010 - 23:06

Ei astai acum…

Daca tu te-ai inselat,atunci nu esti atat de destept precum te crezi, nu-i asa?…
De asta imi scriu eu aici opnia proprie, ca sa confirm daca altii se insala sau nu…

Cand termini cu Petrescu si cu plutonierii mioritici in rezerva , nu te sfii….comenteaza despre alte subiecte…
Iti promit: eu nu voi lasa inselat…

alamar 27-10-2010 - 23:22

Marxistule revon-o la subiect si nu mai bate campul…
Cand tu si marxistul tau ati bagat pe gat Nationalizarea industriei medicale in america gloatele erau:53% IMPOTRIVA, deci guvernati impotriva vointei gloatelor

Astazi cand binecubvantarile planului vostru marxist isi arata coltii,opnia este de 61% impotriva Obamacare

Daca acesasta „reforma” era atat de urgenta si necesara de ce nu inta in total efect decat in 2014(dupa alegerile prezidentiale din 2012)?

daca aceast „reforma” este atat de minunata, cum se face ca politicineii din washington si staff ul sau auto exclus de la aceasta Obaminatie?
Ti-am spus:Respiri,regurgitezi si traiesti o MINCIUNA
somajul,defictul saracia,disperarea se afla in plina parada ,zilnic in fata ochilor tai iar tu bati campii despre dulai si alte bazaconii
Distrugeti america sub ochii nostri si ca un tembel in stupoarea asta marxista care te-a imbatat te intrebi de ce gloatele sunt furioase
Sunt furioase ptr. ca au fost MINTITI, INSELATI si dusi cu presul

In martie trcut tu si marxistii tai aplaudati „o mare victorie”
Dar ati refuzat sa spuneti : IMPOTRIVA cui ati obtinut aceasta victorie

Martea viitoare,poate,poate activistul de partid Petrescu,camuflat ca analist si opninator,va afla in sfarsit impotriva cui voi marxistii ati obtinut o mare victorie.
Inca ceva marxistule…”o mare victorie” dupa 18 luni de propaganda si minciuna zilnica?…Numiti asta victorie cand detineati nu majoritatea ci Super Majoritatea atat in Senat,cat si in Congress si casa alba?
pai asta e victorie?
In aceasta situatie un scolar de clasa a patra ar fi obtinut aceasta victorie,nu dupa 18 de propaganda,negocieri cu usile inchise,mite(vezi nebraska cornhusker kickback si louiana purchase)
Da..ptr. ziarist Petrecu , america a recumarat Luisiana , cand a mituit senatoarea democrata Mary Landreau ptr. 300 mil.$(ptr. un vot)

ValVerde 28-10-2010 - 04:42

[quote name]Daca tu te-ai inselat,atunci nu esti atat de destept precum te crezi, nu-i asa?…[/quote]

OK..OK… niciunul din voi nu e atit de destept cit se crede.

Dar sint surprins sa constat ca v-ati dat seama singuri….sperantele nu sint pierdute….inca.

Ce-i asta??? dizidenta interna???
Sinteti amindoi crestini si sint eu cel care ar trebui sa constituie adversarul comun.

Si voi?…va lasati macinati de controverse interne..
Din cauza asta Mahommed cistiga teren…si o sa va taie imprejur pe toti.
Voi crestinii ar trebui sa va aveti ca fratiii…si voi?…va certati ca la usa cortului…

C-mache, lasa de o parte faptul ca alamar si secta lui urasc ortodoxia mai mult decit pe mine.
Alamar, uita pentru jumatate de ora ca C-mache a ramas un ortodox troglodit care nu o sa inteleaga niciodata esenta lui Iisus.

Puneti mina de la mina si injurati-ma pe mine fratilor….

1 2 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult