Acasa BusinessEconomic Aţi auzit de radiatoarele electrice cu rocă vulcanică?

Aţi auzit de radiatoarele electrice cu rocă vulcanică?

scris de C.F.V.
18 afisari

Costul încălzirii cu radiatoarele electrice cu rocă vulcanică este cu 47,6% mai mic decât cel al centralei termice pe gaze, este concluzia unui studiu comparativ, realizat pe timp de iarnă, într-un bloc bucureştean.

Aţi auzit de radiatoarele electrice cu rocă vulcanică?

‘Cheltuielile pentru încălzirea pe timp de iarnă a unui apartament (patru camere, bloc vechi, neizolat, 122 mp, orientare spre Nord) au fost sub jumătate din cele pentru o locuinţă similară, aflată în acelaşi imobil, un etaj mai jos, dar dotată cu centrală termică proprie şi calorifere de oţel’, afirmă directorul general al AMASS Integral Solution, Dana B. Rulea. Aceasta subliniază că amortizarea costurilor de achiziţie şi punere în funcţiune a radiatoarelor AMS-convect se obţine, datorită eficienţei termice ridicate, ‘în mai puţin de trei ierni’.
Radiatoarele electrice cu rocă vulcanică continuă să emită căldură încă o oră după oprirea sistemului. Costul unei instalaţii complete nu îl depăşeşte pe cel solicitat de o instalaţie clasică pe gaz, iar radiatoarele cu rocă vulcanică au garanţie de 12 ani, se arată într-un comunicat AMASS.

1 comentariu

electricianul 17-03-2012 - 18:05

Ce minciuna ordinara…numai cineva care nu a invatat nimic la „Fizica” in liceu, poate crede asemenea minciuni…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult