Acasa BusinessEconomic Avertisment ANAF privind posibile fraude prin SMS-uri

Avertisment ANAF privind posibile fraude prin SMS-uri

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a transmis un avertisment marți, 4 noiembrie, către contribuabili privind posibile fraude, prin intermediul unor SMS-uri.

Avertisment ANAF privind posibile fraude prin SMS-uri (foto: codlea-info.ro)

Avertisment ANAF privind posibile fraude prin SMS-uri (foto: codlea-info.ro)

Prin intermediul acestei fraude, contribuabilii sunt sfătuiți să apeleze un număr de telefon în vederea obținerii unei reduceri a datoriilor sau evitării executării silite, conform ANAF. Persoane fizice recepționează pe telefoane sms-uri în care sunt informați că au datorii către ANAF, care este cuantumul acestora și sunt sfătuiți să apeleze un număr de telefon în vederea obținerii unei reduceri sau evitării executării silite.

Agenția Națională de Administrare Fiscală atenționează contribuabilii că aceste sms-uri nu sunt transmise de organele fiscale și să nu dea curs solicitărilor din acestea, se arată într-un comunicat al ANAF remis de Agerpres. ANAF recomandă contribuabililor care primesc astfel de sms-uri să se adreseze organelor fiscale de care aparțin, în vederea clarificării stării de fapt fiscale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult