Acasa BusinessEconomic Băsescu anunţă falimentul unor regii de stat

Băsescu anunţă falimentul unor regii de stat

scris de B.C.R
3 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Radio România Actualităţi, că sunt companii de stat care vor fi lăsate să intre în faliment.

miting de protest

foto: Agerpres

‘Eu nu exclud şi o spun extrem de deschis – nu exclud posibilitatea ca unele din aceste regii de stat să fie lăsate să intre în faliment. Nu s-a stabilit încă o listă, dar Guvernul, neavând posibilitatea să plătească datoriile acestor regii, va trebui să creeze posibilitatea ca firmele creditoare să vină la masa credală şi din vânzarea activelor companiei de stat să-şi acopere datoriile. Este un proces care o să apară cu certitudine. Nu mai putem tolera cangrene în economia românescă. Va rămâne o amintire faptul că Guvernul scoate din dificultate orice companie‘, a precizat Traian Băsescu. El a precizat în acest context că nu este vorba de calea

ferată.

‘Dar vor fi companii de stat care vor fi lăsate sa intre în faliment. (…) Politic, decizia este clară – nu mai finanţăm ineficient. Finanţarea acestora se face cu bani de la pensionari, de la sănătate, nu se face cu bani tipăriţi’, a spus Traian Băsescu.

4 comentarii

Giurgiu Crişan 02-08-2011 - 17:48

Alo, d-le B.C.R., unde ai învăţat matale? Ce e aia masa credală?
Pe astea cine le bagă în faliment? de ce nu aţi făcut un interviu cu directori de astfel de companii de stat? Ei ce spun? Aici vedem ce spune Base. Pe ce să-l cred? Am ascultat şi partea cealaltă? Mergeţi şi luaţi interviuri unor reprezentanţi ai unor companii de stat falimentare. Aşa au făcut cu compania de tutun care făcea Carpaţi şi Mărăşeşti. Au silit-o să vîndă ţigările cu preţ mare. le-au pus accize mari.Aşa a intrat în faliment.

gogu 02-08-2011 - 20:46

Foarte bine ! Sa-l lasam sa distruga tot si apoi sa plingem ! Sa te fereasca Dumnezeu de furia nebunului !

romeo2110 04-08-2011 - 11:57

Revolutia franceza din 1789 avut la baza o criza economica.
Revolutia bolsevica din 1917 a inceput de asemenea printr-o criza economica.

Globalismul si crimele prin care se va impune, va incepe ca urmare a unei crize economice, de data asta la scara mondiale.

In final, la Ierusalim va fi inscaunat un ‘mesia’ – diktator mondial.

Ciu Huhu 04-08-2011 - 19:41

Corect, dar dictatorul mondial, exista deja in Ierusalaim!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult