Acasa BusinessEconomic Băsescu atacă Petrom

Băsescu atacă Petrom

scris de B.C.R
2 afisari

În semn de protest pentru excesul de profit pe care compania l-a obţinut într-o perioadă de criză, preşedintele Traian Băsescu susţine că a rupt orice legătură cu Petrom.

Băsescu atacă Petrom

‘Eu sunt cel care a rupt orice legătură cu Petromul, ca semn de protest pentru excesul de profit pe care l-a obţinut într-o perioadă de criză’, a declarat Băsescu duminică, la Pro Tv, întrebat de ce parte a ‘baricadei’ este, în contextul în care Petrom a avut cel mai mare profit, dar cetăţenii sunt nemulţumiţi de preţul benzinei. El a precizat că ar fi trebuit să aibă o întâlnire cu reprezentanţii Petrom pentru a merge la platforma marină Deepwater Champion, dar în cele din urmă a fost cu reprezentanţii companiei Exxon.’Am vrut să văd nava, dar nu cu OMV, pentru că nu-mi place politica lor, este incorectă.

Sigur, nu poţi să ceri unei firme să fie 100% morală, dar nici nu poţi să-mi arunci în faţă, în fiecare zi: preţul mondial al petrolului este 120 de dolari barilul, când tu îl extragi cu 16 dolari din România. Deci, aici mi se pare că este zona de lipsă de fair-play a Petromului‘ a completat Băsescu.
Şeful statului a precizat că a vorbit pe această temă inclusiv cu preşedintele austriac al companiei, menţionând că, din păcate, contractul cu respectiva companie este făcut de aşa natură încât nu se poate face nimic. ‘Răspunsul a fost: să vedem, să încercăm, să discutăm. Dar realitatea, în practica lor, este că nu ţin cont de faptul acesta’, a spus Băsescu, cu privire la răspunsul venit dinspre Petrom.

7 comentarii

digital 11-03-2012 - 13:35

….spurcăciune,faci pe inocentul și virginul,degeaba…vei sfârși în ștreangul istoriei….pedeapsă mai bună nici că ți se potrivește,canalie!

remi 11-03-2012 - 13:37

Ce credea bashinica,ca OMV e Boc?Corporatiile aleg sau ajuta la alegerea presedintilor,nu presedintii pot influenta corporatiile multinationale.E doar gargara populista,ca el stia ca nu are ce-i face unei companii.Vrajeala populista,ca a vazut ca tine inca la prostime populismul.Daca dd are succes la prosti,el de ce n-ar avea?Ce credea bashinosul -mincinos ,ca in 7 ani s-a desteptat romanul?Tot gargara si vrajeala sunt la mare cautare.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 11-03-2012 - 14:01

In perioada cand IMPOSTORU NATIONAL era in cardasie cu liberalli ,paturicu era cu fondurile incasate direct de la PETROM. Inclusiv felix cu baietii destepti de la Energie si cu fondurile de la GRIVco era frecventabil ! Iar in parcari se intalnea pe …sestache cu nimeni altul decat cu EXXcrocul de ……urmeaza !

TOM Cc 11-03-2012 - 14:06

ABUREALAAAAAAA !

Europeanuul 11-03-2012 - 17:28

Firma Petrom se lauda ca a investit peste 5 mlrd euro in ultimii 6 ani, iar contributia lor la bugetul statului pe aceasta perioada (fara anul 2011) a fost in jur la 9,7 miliarede euro.

http://www.youtube.com/watch?v=UulBnSuy2VY&list=UUG8W2kdFZ7aCbSxp21RV6lg&index=2&feature=plcp

Oare domnul Traian Basescu se bazeaza pe ceva serios din moment ce aduce companiei Petrom astfel de reprosuri? Sau o face asa, numai din populism, sau de ciuda ca firma Petrom nu se implica in campaniile lui electorale si nu-i permite sa se pozeze pe la sonde? In locul firmei Petrom eu i-as cere explicatii.

http://www.petrom.com/portal/01/petromcom/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3hfA0sPN89Qo1BHE08DpyDTIEtTAwgAykeiynsZuLm5W3rA5PHrDtePMDCJD86yKPCtLInwqXIuC8mqCjbwc_E0Li4KLPcrCjUosXQJSAkLCnVydIl0CTdP1Q8uytf388jPTdUvyA0tS3dUVAQANsDd4Q!!/dl3/d3/L2dJQSEvUUt3QS9ZQnZ3LzZfTTA5SEZJVTJVQTRJMEJSNUVBNTAwMDAwMDA!/

virginica 11-03-2012 - 20:19

sunteti niste bulangii !

digital 11-03-2012 - 20:34

bine,bulangioaico,vrei o bulangeală?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult