Acasa BusinessEconomic Băsescu: Tarom nu va relua zborurile către SUA

Băsescu: Tarom nu va relua zborurile către SUA

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Preşedintele României a anunţat la Chicago că nu sunt speranţe de reluare a curselor Tarom spre SUA din cauza pierderilor pe care le-ar aduce acestea.

TAROM nu va relua cursele spre SUA

Conform declaraţiei lui Traian Băsescu prezentate de Mediafax, cursele directe Tarom spre Statele Unite au şanse mici să fie reluate având în vedere că acestea aduceau zeci de mii de dolari pierderi pe zbor şi câteva milioane de dolari pierderi anual companiei. Preşedintele a precizat şi că Tarom nu a putut face faţă concureţei din cauza „competiţiei extraordinare la transportul transatlantic, între Europa şi aeroporturi din SUA”.

Acesta de altfel a afirmat că  din punctul de vedere al Tarom-ului „avem avioane prea mici ca să fie rentabile pe relaţia transatlantică”. Totuşi, preşedintele României a ţinut să reamintească de importanţa măcar „sentimentală”, pe care l-ar avea un zbor direct către SUA al companiei naţioanele de transport Tarom, care  însă „nu mai este subvenţionată şi trebuie să privească la propria ei supravieţuire”.

5 comentarii

digital 20-05-2012 - 12:52

cu alte cuvinte împuțitu,cîntă prohodul la falimentarea tarom și invită subliminal(dacă ar pute înțelege și el!sic!)la o vânzare pe doi lei a companiei!!!
samaliot,mișto zburaieși,cum zicea un forumist mai zilele trecute ,p-aici!

MI-5 20-05-2012 - 13:34

banditul asta trebuie suspendat cat mai repede.

Ciu Huhu 20-05-2012 - 23:41

Doar suspendat? Sa pateasca ca sotii Ceausescu?

tomi 21-05-2012 - 00:51

Cine?- perechea digital-urbos?

lica 20-05-2012 - 23:32

Sa nu se duca dupa nave ca asa a plecat si flota mai aveti da gand sal tineti in functie pe mascariciu asta de Basescu ca ne face de rusine,mentionez cami pare rau ca lam votat lam crezut si nea mintit porcu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult