Acasa BusinessEconomic Bernard Arnault i-ar putea depăși pe Jeff Bezos și Bill Gates

Bernard Arnault i-ar putea depăși pe Jeff Bezos și Bill Gates

scris de Misu Andrei
93 afisari

Jeff Bezos și Bill Gates ar putea fi surclasați în topul celor mai bogați oameni din lume de Bernard Arnault, CEO și președinte al Consiliului de Administrație al LVMH, cel mai mare producător de bunuri de lux din lume, informează CNN.

Bezos și Gates, cu averi estimate la 110, respectiv 107 miliarde de dolari, ar putea fi depășiți de Arnault, după ce compania LVMH a anunțat preluarea companiei Tiffany, pentru 16 miliarde de dolari. Bernard Arnault și familia dețin peste 47% din gigantul francez. Creșterea valorii acțiunilor LVMH după anunțul preluării Tiffany l-a propulsat pe Arnault foarte aproape de miliardarii americani. Potrivit Forbes, averea lui Arnault ar fi acum de aproximativ 106 miliarde de dolari.

Jeff Bezos este considerat în acest moment cel mai bogat om din lume, CEO-ul gigantului online Amazon având o avere de 110 miliarde. Foarte aproape de el se află co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, cu o avere estimată la 107 miliarde de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult