Acasa BusinessEconomic Black Friday si reducerile la 100.000 de produse

Black Friday si reducerile la 100.000 de produse

scris de A.H.
5 afisari

Utilizatorii site-ului de comerţ online Okazii.ro vor beneficia pe 23 noiembrie 2012 (Black Friday), între orele 00:00 şi 24:00, de reduceri de preţ de până la 70% pentru un număr de peste 100.000 de produse, informează un comunicat al companiei.

Black Friday, promotii si reduceri la produse in magazine

Black Friday, promotii si reduceri la produse in magazine

Cumpărătorii vor putea achiziţiona la preţ redus produse electronice şi electrocasnice, telefoane mobile şi accesorii, cărţi, jucării sau articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.  În campania Black Friday Okazii îşi anunţă prezenţa şi V46 Outlet, La Redoute, TinaR, TheBodyShop, Ivatherm, Toyz, Clevertoys, Quick Mobile şi retailer-ul Domo, care aduce pe Okazii peste 100 de produse electronice şi electrocasnice, cu reduceri de până la 50%. Comenzile se pot face atât pe site, cât şi telefonic.

‘Conceptul de Black Friday debuteză în forţă anul acesta pe Okazii. Ne aşteptăm la un număr foarte mare de vizitatori, care să profite de reducerile consistente şi varietatea mare de produse de pe Okazii’, a declarat Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii. Începând cu această dată, cumpărătorii de Fashion vor găsi în Okazii două noi secţiuni cu discount-uri permanente şi promoţii cu timp limitat, Fashion Time şi Fashion Outlet. În premieră în România, cumpărătorii vor găsi discount-uri de până la 70%, selectate zilnic de echipa Okazii din peste 500 magazine din România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult