Acasa BusinessEconomic Boc: Ultima parte din salariile bugetarilor, reîntregită

Boc: Ultima parte din salariile bugetarilor, reîntregită

scris de A.B.
4 afisari

Emil Boc, preşedintele PDL, apreciază că sunt întrunite condiţiile ca şi ultima parte din salariile bugetarilor să fie reîntregită. El a anunţat însă că decizia va aparţine Executivului.

emil boc

foto: cronicadeiasi.ro

Liderul democrat-liberal declară că preocuparea majoră a PDL şi a coaliţiei este reîntregirea salariilor bugetarilor. El susţine că este vorba despre un angajament politic al coaliţiei pe care l-a făcut încă din 2010.

În opinia acestuia, acum sunt întrunite condiţiile ca şi ultima parte din salariile bugetarilor să fie reîntregită.

Boc a evitat să precizeze o dată, menţionând că decizia va aparţine Guvernului, în funcţie de discuţiile pe care acesta le are cu organismele internaţionale şi cu calendarul executivului.

Guvernul anunţă Comisia Europeană că în acest an va decide recuperarea integrală a diminuărilor salariale aplicate în 2010 angajaţilor din sectorul bugetar, ceea ce va conduce la o uşoară creştere a cheltuielilor de personal, dar cu tendinţă de scădere a acestora pe termen mediu.

Recuperarea integrală a diminuărilor salariale este prevăzută în Programul de convergenţă aprobat, miercuri, de Guvern, la capitolul privind politica bugetară pentru acest an, puncte cheie ale bugetului pe 2012.

2 comentarii

razvi 23-04-2012 - 15:26

Ar fii cazul de majorat si salariul minim pe economie, economia permite cresterea. Salariatii muncesc din greu, patroni profita la greu. Daca nu PDL nu va castiga mai mult de 20%.

razvi 23-04-2012 - 15:26

Cred ca asa trebuie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult