Acasa BusinessEconomic Bogătaşii României luaţi la puricat de ANAF

Bogătaşii României luaţi la puricat de ANAF

scris de B.C.R
4 afisari

ANAF a transmis circa 400 de notificări de conformare unor persoane fizice cu venituri ridicate pentru a informa contribuabilii cu privire la obligaţia depunerii declaraţiilor fiscale pentru câştigurile obţinute în străinătate.

anaf„Întrucât s-a constatat, pe baza datelor din evidenteţe fiscale aferente perioadelor anterioare, că gradul de declarare a veniturilor obţinute din străinătate de către persoanele fizice cu venituri mari este mai redus decât cel aşteptat de la o astfel de categorie de persoane, ANAF a iniţiat un program de notificare în vederea aducerii la cunostinţa acestora a obligaţiei de depunere a declaraţiei fiscale aferente, în cazul în care, în decursul anului fiscal 2011, au realizat venituri din străinătate”, se arată într-un comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Comunicatul nu se precizează numărul notificărilor, dar surse din ANAF au declarat pentru Mediafax că este vorba de circa 400 de astfel de înştiinţări.

2 comentarii

TOM Cc 11-05-2012 - 08:20

Dar TIGANII care nu realizeaza niciun venit ,nu platesc taxe si impozite dar locuiesc in „palate” de prost gust si au in batatura Q7 cand sunt luati la puricat ???

obllio 11-05-2012 - 19:55

Sa faca bine si sa-i ridice statuie lui Ceasca, toti imbogatitii de tranzitie, toti cei ce au facut averi mai ceva ca fanariotii de odinioara.A lasat Ceasca o tara fara datorii si cu un potential urias ,dar in 20 de ani a ajuns unde a ajuns si datorita poftei unora de a se imbogatii. In principal coruptia ,evaziunea,frauda deturnarile si fel de fel de inginerii neortodoxe au pus Romania pe butuci !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult