Acasa BusinessEconomic Bulgaria: 60% dintre turiştii străini aşteptaţi pe litoral sunt români

Bulgaria: 60% dintre turiştii străini aşteptaţi pe litoral sunt români

scris de A.B.
1 afisari

Românii preferă şi în acest an litoralul bulgăresc al Mării Negre. De Paşti, aproape 60% dintre turiştii străini aşteptaţi în staţiunile din Bulgaria sunt români.

nisipurile de aur

nisipuriledeaur.com

Uniunea hotelierilor din staţiunea Sunny Beach de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre a anunţat că primii turişti străini sunt aşteptaţi să ajungă la sfârşitul acestei săptămâni. Rezervările în această staţiune sunt făcute pentru sejururi cuprinse între trei şi şase zile.

 Cei mai mulţi turişti străini sunt români, aceştia fiind urmaţi de sârbi şi macedoneni, relatează site-ul Novinite.com.

 Hotelierii din staţiunea Nisipurile de Aur au anunţat o creştere a vânzărilor în rândul bulgarilor în ultimele câteva zile, adăugând că trendul ascendent se datorează preţului mai mic şi condiţiilor mai bune din staţiunile locale comparativ cu cele din România.

 Sunt aşteptaţi şi turişti greci în perioada sărbătorilor de primăvară, dar ei vor vizita în special staţiunile de spa ca Velingrad şi Sandanski.

 Turişti străini se pregătesc să viziteze şi Veliko Tărnovo şi Gabrovo, din partea central-nordică a ţării, cel mai mare grup fiind reprezentat tot de români.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult