Acasa BusinessEconomic Bunurile falitei ZIUA sunt scoase la vanzare!

Bunurile falitei ZIUA sunt scoase la vanzare!

scris de Ziua Veche
0 afisari

Lichidatorul judiciar al falitei SC ZIUA SRL scoate la vanzare bunurile mobile si imobile ale debitoarei, pentru acoperirea prejudiciilor de 1,7 milioane de euro create fostilor angajati si parteneri de afaceri. Masini, calculatoare, birotica, dar si terenuri si cladiri cu valori insemnate vor fi scoase la licitatie publica cu strigare la preturi atractive. Unele bunurile mobile si imobile sunt adevarate chilipiruri daca ne raportam la preturile calculate de evaluatori.


Marea afacere este terenul din Bucuresti – Intrarea Straulesti, care are obtinut un PUZ pentru un imobil cu 17 nivele pentru preconizatul “Turnul ZIUA” care nu a mai putut fi ridicat din cauza aparitiei starii de insolventa. Un simplu calcul la valoarea minima de vanzare a unui metru patrat construit al viitorului imobil releva o afacere cu un profit de peste 20 milioane de euro, evident pentru cine are bani sa construiasca acolo. Fiti pe faza si nu ratati oportunitatea! Cititi aici anunturile, cu mare atentie!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult