Acasa BusinessEconomic Buzek: Pentru vindecarea economiei trebuie sa luam medicamente care nu sunt bune la gust, dar sunt necesare

Buzek: Pentru vindecarea economiei trebuie sa luam medicamente care nu sunt bune la gust, dar sunt necesare

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Romania si Grecia sunt in situatii similare, pentru ‘vindecarea’ economiilor celor doua state fiind nevoie de ‘medicamente care nu sunt bune la gust’, dar care sunt ‘necesare’, a afirmat, miercuri, la Bucuresti, presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, dupa intrevederea cu presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

„Saptamana trecuta am fost o zi in Grecia si acolo situatia este asemanatoare. Nevoia reformelor dure se leaga acolo de un guvern socialist. In Romania este vorba de un guvern de centru-dreapta, insa mesajul meu este acelasi, indiferent de culoarea politica. Mesajul este ca trebuie sa traversam aceasta perioada dificila si, dupa cateva luni, poate chiar doi ani, vom fi mandri in UE pentru ca am traversat-o. Trebuie sa vindecam economia si pentru aceasta trebuie sa luam niste medicamente care nu sunt bune la gust, dar sunt necesare”, a declarat oficialul european, citat de Agerpres. Criza economica a fost, alaturi de energie, printre cele mai importante subiecte abordate la acesta intalnire.

„Daca astazi noi ne uitam cu oarecare invidie leagata de faptul ca Polonia parca trece mult mai usor ca alte tari prin aceasta criza economica, acest lucru se datoreaza si primului ministru de acum cativa ani, actualul presedinte al PE, Jerzy Buzek, cel care a reusit sa puna in practica niste reforme care astazi si-au produs efectele”, a spus Roberta Anastase.

0 comentariu

slavian 20-10-2010 - 07:05

POLITICIENILOR ROMANI !! NU SEMNATI TRATATE POLITICE, DE FRONTIERA CU ASA ZISA
„RM” !! IN ASA MOD RECUNOASTETI PACTUL
ANTIROMANESC „RIBENTROP-MOLOTOV”!!
ACEASTA V-A FI CE-A MAI MARE VICTORIE A RUSIEI IN BASARABIA!!
BASARABIA – A FOST , ESTE SI V-A FI PAMANT ROMANESC !! DOAMNE- OCROTESTE NEAMUL ROMANESC DE TOATE RELELE SI IN DEOSEBI DE ” FRATII RUSI”!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult