CA Oltchim – Activitatea se reia din 22 octombrie | Ziua Veche
Acasa BusinessEconomic CA Oltchim: Activitatea combinatului se reia din 22 octombrie

CA Oltchim: Activitatea combinatului se reia din 22 octombrie

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Consiliul de Administraţie al Oltchim a hotărât repornirea activităţii parţiale a Oltchim abia de săptămâna viitoare.

CA Oltchim – Activitatea se reia din 22 octombrie

Deşi la finalul săptămânii trecut ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu dădea ca sigură începerea activităţii la Oltchim încă de la finalul acestei săptămâni, aceasta a fost amânată. Potrivit realitatea.net, pe 20 octombrie vor începe pregătirile pentru punerea în funcţiune a instalaţiei de electroliză, urmând ca repornirea efectivă să aibă loc săptămâna viitoare.

Producţia la Oltchim a fost oprită total în luna august, după ce compania a anunţat că nu dispune de fonduri pentru achiziţionarea de materia primă, iar băncile nu i-au mai acordat finanţare. Tot atunci, o mare parte dintre angajaţii Oltchim au fost trimişi în şomaj tehnic. Abia vineri, 12 octombrie, salariaţii de la combinatul Oltchim şi-au primit salariile şi tichetele de masă de pe luna august.

1 comentariu

CAMY 17-10-2012 - 13:45

Bey, asta, B.L.-ule, chiar nu ti-e rusine? Ce salarii au primit muncitorii de la Oltchim, mah, diliule? Poate te referi la muncitorii de la mentenantza, vreo 400 si ceva de oameni, care nu au nimic de-a face cu lucratorii de la Oltchim. Bah, fraiere, nu s-au dat nici un ban muncitorilor de la Oltchim, iar de pornit activitate, esti iara un diliu incurabil. Nu sea va deschide nici o productie, pt. ca le trebuie cel putin 45 de milioane de euro ca s-o porneasca, ori, acum, Ponta Pionchio nu are nici un euro caci i l-ar lua imediat creditorii. Tu pe ce lume traiesti, baaaaaaa?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult