Acasa Business Care este simbolul statutului social preferat de tineri

Care este simbolul statutului social preferat de tineri

scris de C.S.
0 afisari

Germania, casa marilor branduri auto cu iz premium rămâne pepiniera aspirațiilor înalte. Astfel, Tinerii germani consideră că mașina este un simbol al statutului social, în ciuda unui declin constant al vehiculelor înmatriculate de cei sub 30 de ani.

Mașina, simbol al statului social.

Din 2.000 de persoane participante la un sondaj de opinie efectuat de Institutul de Cercetări Sociale și Analize Statistice Forsa din Germania pentru compania de asigurări Cosmosdirekt, aproape două treimi (64 la sută) au declarat că deținerea unei mașini sporește statutul social în mai mare măsură decât o casă sau un apartament (37 la sută) și îmbrăcămintea (17 la sută).

Respondenții cu vârsta cuprinsă între 30 și 44 de ani consideră deținerea unei proprietăți imobiliare mai importantă pentru statutul social (47 la suta), decât a unei mașini (40 la sută).

Cei cu vârsta de peste 60 de au fost interesați mai puțin de statut, cu toate că și la această categorie de vârstă precumpănea deținerea unei case (30 la sută), comparativ cu a unei mașini (21 la sută).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult