Acasa BusinessEconomic Care ministrii au mai multe case: Guvernul Boc vs. Guvernul Ungureanu

Care ministrii au mai multe case: Guvernul Boc vs. Guvernul Ungureanu

scris de Doru Dragomir
1 afisari

Dupa cum spuneam intr-o analiza anterioara, proprietatile imobiliare reprezinta, cu certitudine, cel mai puternic simbol al bunastarii. Posesia unei locuinte este pentru multi oameni rezultatul unei lupte de-o viata, a unei munci de zeci de ani.

Din acest motiv, casa devine tinta numarul unu pentru majoritatea oamenilor, indiferent de nationalitate sau de situare geografica. Econtext prezinta o analiza despre cei mai importanti posesori de locuinte din Romania: ministrii actualului guvern Mihai Razvan Ungureanu! Cate case au ministrii din actualul Guvern. Si ce fel de case!

Iar pentru a da o greutate si mai mare acestei analize, vom face o comparatie cu numarul de locuinte detinute de ministrii fostul Guvern Emil Boc. Bineinteles, cativa din membrii Cabinetului Emil Boc au ramas si in actualul guvern, dar cei mai multi ministri au fost schimbati.

Guvernul Boc versus Guvernul Ungureanu

Revenind la actualii guvernanti, trebuie sa spunem ca unele proprietati sunt detinute de ministri in coproprietate, de regula cu un alt membru al familiei.
Da cine are mai multe case? Guvernul Emil Boc este mai tare la case decat Cabinetul Mihai Razvan Ungureanu. Ministrii guvernului Boc detineau impreuna 44 de locuinte, in timp ce membrii actualului Cabinet au impreuna 38 de case. Avantaj Guvernul Emil Boc!

Iar acum sa vedem care sunt topurile! Cel mai bogat ministru (bogat in case) este, in ambele guverne, Gabriel Oprea, ministrul Apararii Nationale. El detine sapte locuinte (2 apartamente, 3 case de locuit si 2 case de vacanta). In schimb, locul doi se schimba. In Cabinetul Emil Boc, al doilea proprietar de case era ministrul de Externe Cristian Diaconescu (cu 4 locuinte: doua apartamente si doua case normale, de locuit).

In noul guvern, pozitia a doua revine unui membru al PDL. Este vorba despre Cristian Petrescu, noul ministru al Turismului. El detine sase locuinte (3 apartamente si 3 case de locuit). Dar iata ambele topuri: cate locuinte au ministrii din Guvernul Emil Boc si cate locuinte au ministrii din Guvernul Mihai – Razvan Ungureanu:


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult