Acasa BusinessEconomic Cât a plătit TVR pentru 140 de mașini noi

Cât a plătit TVR pentru 140 de mașini noi

scris de C.F.V.
7 afisari

Televiziunea Română cumpăra 140 de mașini noi, BCR Fleet Management fiind intermediarul achiziției . Valoarea totală a contractului se ridică la 2,57 milioane de euro fără TVA.

masini

Cât a plătit TVR pentru 140 de mașini noi.

TVR a primit trei oferte, însă a fost admisibilă doar una, conform anunţului publicat de TVR. Contractul a fost atribuit printr-o procedură de licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Durata contractului este de patru ani. Din valoarea contractului se va scădea suma de 103.582,89 euro reprezentând contravaloarea parcului auto al SRTv care va fi preluat de firma de leasing prin contract de vânzare-cumpărare. 50 de maşini din cele 140 nou achiziţionate vor merge la cele cinci studiouri teritoriale ale SRTv.

Licitaţia a fost demarată de fostul Consiliu de Administraţie (CA) al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu. Fostul CA a fost demis pe 10 decembrie 2013 de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012. Ulterior, la conducerea TVR a fost numit Stelian Tănase.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult