Acasa BusinessEconomic Cât mai costă o casă a lui Ceauşescu

Cât mai costă o casă a lui Ceauşescu

scris de B.C.R
6 afisari

RA-APPS a vândut luni, la licitaţie, pentru peste 2.000.000 de euro, ‘Casa de oaspeţi Brădet’, din Suceava, folosită în trecut de fostul dictator Nicolae Ceauşescu.

Cât mai costă o casă a lui Ceauşescu

Obiectivul ‘Casa de oaspeţi Brădet’, compus din D+P+1E, cu construcţii-anexă şi teren de 15.105 mp, a fost adjudecat la licitaţia deschisă cu strigare contra sumei de 2.023.804 euro, cu TVA, a precizat Regia. Imobilul, situat în str. Parcului nr.1, Suceava, a avut un preţ de pornire de 1.672.264 euro cu TVA, dar la licitaţie s-au înscris doi ofertanţi şi au fost parcurşi şapte paşi, potrivit sursei citate. În schimb, hotelul-restaurant ‘Gloria’, din Suceava, nu a putut fi vândut, luni, de RA-APPS, întrucât nu s-a înscris nicio persoană la licitaţie.
Hotelul, cu demisol, parter şi două etaje, are 23 de camere duble, 6 camere single, 2 apartamente, construcţii anexe şi teren în suprafaţă de 5.021 mp. Preţul de pornire a fost fixat la 2.697.992 euro, cu TVA, hotelul rămas nevândut urmând să fie scos din nou la licitaţie, potrivit RA-APPS.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult