Câte case au primarii "săraci şi cinstiţi" ai României | Ziua Veche
Acasa BusinessEconomic Câte case au primarii “săraci şi cinstiţi” ai României

Câte case au primarii “săraci şi cinstiţi” ai României

scris de Doru Dragomir
5 afisari

Locuinta este si va ramane intotdeauna una dintre cele mai importante proprietati nu doar pentru romani, ci pentru toti oamenii din lume.

Casa are si va avea intotdeauna valoare, indiferent de evolutia pietii imobiliare sau de turbulentele economice locale sau regionale. Acesta este un adevar de care tin seamna multi dintre edilii Romaniei, indiferent de rangul pe care-l au.
Econtext va arata cat de bogatii sunt conducatorii judetelor din tara noastra: primarii. Si va aratam cate locuinte au acestia, cine e cel mai mare proprietar si cine nu are nici macar o locuinta pe numele sau.
Datele privind situatia locativa a primarilor provin din declaratiile acestora de avere. Cu alte cuvinte, este vorba despre ceea ce au declarat acestia, chiar daca despre unii sau altii se spune ca sunt mult mai bogati in realitate.
In plus, vom vedea si din ce partide sunt cei mai mari proprietari de locuinte, dar si cei mai saraci.
Locuinte
Dar sa revenim la marii proprietari imobiliari ai Romaniei. Cei 41 de primari ai oraselor resedinte de judet detin, in total, 85 de locuinte! Adica peste doua de persoana!
Cele mai mai bogat in case nu este nici de la USL si nici de la PDL. Primarul cu cele mai multe case este Klaus Iohannis, cel care este edilul orasului Sibiu din partea Federatiei Democrate a Germanilor din Romania (FDGR). El detine nu mai putin de sase locuinte! Sase! Pe urmatoarele locuri se situeaza, la egalitate, USL si PDL.
Primarul orasului Buzau, Constantin Boscodeala, din partea USL, are cinci locuinte! La fel ca si Constnatin Hogea, democrat-liberalul care conduce Tulcea. Dar iata cat de bogati sunt edilii „saraci si cinstiti” care conduc orasele Romaniei. Vezi cate locuinte au NOII PRIMARI:


1 comentariu

mircea 23-10-2012 - 07:33

unul din cei mai saraci care nu are nici case,nici terenuri intabulate in Bcuresti pe numele lui, poate pe numele rudelor,nici cavouri nici bani in conturi, ca a mostenit tot de la mama lui si de la neamu lui este cel care ESTE Vanghelie. Neam mare si bogat,cu averi incomensurabile.Bravo Mareane vezi sa nu bei apa ca poti raci,si faci gatita la coardele laringelui

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult