Acasa BusinessEconomic Cathedral Plaza a fost vândută cu 70 de milioane de euro

Cathedral Plaza a fost vândută cu 70 de milioane de euro

scris de D.S.S.
0 afisari

„În urma unei oferte extrem de tentante financiar, împreună cu partenerii noştri, am hotărât să vindem proiectul Cathedral Plaza către un fond de investiţii britanic, în schimbul sumei de 70 de milioane de euro. Fondul este unul dintre clienţii Willbrook International”, a declarat Daiana Voicu, managerul Willbrook International,  pentru Q Magazine.

Cathedral Plaza a fost vândută cu 70 de milioane de euro

Cathedral Plaza a fost vândută cu 70 de milioane de euro

Proiectul Cathedral Plaza al Millennium Building Development a fost autorizat de Primăria Sectorului 1 în 24 februarie 2006. Lucrările au fost începute în 9 martie 2006. În aprilie 2006, avizele au fost contestate în instanţă de reprezentanţii Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, procedurile juridice derulându-se timp de aproximativ trei ani. Din iulie 2007, lucrările au fost întrerupte până la soluţionarea cauzei. Acesteau au fost repornite anul trecut.

Cladirea Cathedral Plaza este un imobil cu patru niveluri la subsol, cu garaje pentru 200 de maşini, parter şi 19 etaje, de 75 metri înălţime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult