Acasa BusinessEconomic Cati bani au bugetarii de lux ai Romaniei

Cati bani au bugetarii de lux ai Romaniei

scris de M.A.
19 afisari

In Romania exista o mare diferenta intre bugetari, uriasa chiar! Unii sunt mai bugetari decat altii, dar in alte sensuri, probabil in sensul ca unii din functionarii statului au un buget personal mai mare decat altii, mai putin norocosi.

bani lei

Cati bani au bugetarii de lux ai Romaniei

Iar acest lucru este mai mult decat adevarat, dupa cum reiese din topul pe care vi-l prezentam in continuare.

Conturi de sute de mii

Econtext va prezinta topul bugetarilor care au cei mai multi bani in conturi, cele mai mari economii. Ne referim la banii tinuti in banci, economii, sub forma de depozite, conturi curente. Si am selectat 20 dintre cei mai importanti bugetari din Romania.

Mai precis, ii avem in vedere pe: Mugur Isarescu, Traian, Basescu, Victor Ponta, Nicolae Vacaroiu, Augustin Zegrean, George Maior, Teodor Melescanu, Sorin Oprescu si multi altii. Si cei mai multi dintr ei au economii care se ridica la ordinul zecilor, sutelor de mii sau chiar a milioanelor de lei!

Top

Cum e sa ai economii de un milion de lei? Dar de doua milioane sau chiar mai multe? La aceste intrebari ar putea raspunde Radu Ghetea, presedintele CEC-ului. El este bugetarul cu cei mai multi bani in banci, aproape 4 milioane de lei! Si, repetam, este vorba despre economii, tinute in depozite, conturi curente, etc.

Mai precis, Ghetea detine conturi in mai multe valute, a caror valoare se ridica la 3.903.071 lei! Dar el nu este singurul bugetar pe care criza nu-l inspaimanta deloc.

Dar IATA cati bani au bugetarii de lux ai Romaniei. VEZI cati bani au in conturi Isarescu, Basescu, Zegrean, Sorin Oprescu, George Maior, etc.:

econtext Bani bugetari de top

1 comentariu

MARCU 23-09-2013 - 21:30

Smecherii de la transporturi ?
Apogeul ineficienței manageriale privind transportul feroviar de călători a fost atins în timpul Ministrului Transportului-penalul, Relu Fenechiu, care a pus în fruntea SNTFC „CFR Călători” SA pe, obscurul, Valentin Dorobanțu ca Manager Privat care nu înțelege că trenurile de călători ale CFR Călători nu sunt o pierdere și pe care le anulează nejustificat și spunem nejustificat pentru că managerii de la operatorii privati le consideră rentabile și le preiau și le și înmulțesc după ce CFR Călători renunță la ele pentru că sunt nerentabile. Să înțelegem că managerii de la operatorii de transport feroviar de călători privati sunt singurii care înțeleg că trenurile de călători anulate de CFR Călători sunt foarte rentabile…

„PROFIT „FURAT” DE SUB NASUL STATULUI
Al doilea CFR a rupt deja 15% din piaţă.
Foşti ceferişti, Costel Comăna şi Iorgu Ganea au învârtit afaceri de miliarde cu ceea ce compania de stat, CFR Calatori, declara nerentabil”
Managerul de la CFR Calatori , Dorobantu Valentin,de ce le-a declarat nerentabile ,sa fi avut un un interes sau mai multe interese ?
Sa raspunda in acest caz pentru devalizarea CFR Calatori

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult