Acasa BusinessEconomic Câţi bani cheltuiesc SUA pentru securitate

Câţi bani cheltuiesc SUA pentru securitate

scris de L.M.
6 afisari

Într-un studiu asupra pieţei de securitate din SUA, ASIS Internationl şi IOFM analizează expansiunea securităţii private în ultima decadă şi proiectează o nouă creştere pentru perioada următoare.

Câţi bani cheltuiesc SUA pentru securitate

Câţi bani cheltuiesc SUA pentru securitate

Potrivit studiului “The United States Security Industry: Size and Scope, Insights, Trends, and Data”, dintr-o piaţă estimată la 350 de miliarde de dolari, 282 de miliarde vizează cheltuielile din sectorul privat, iar 69 de miliarde revin guvernului federal, scrie securityportal.ro.

“Acest studiu este esenţial în înţelegerea amplitudinii pieţei de securitate din SUA”, a declarat directorul executiv al IOFM, RD Whitney. “Informaţiile din piaţă reprezintă un instrument sine qua non pentru toţi managerii de securitate care îşi planifică bugetele departamentale şi de resurse umane, precum şi pentru managerii furnizorilor de produse de securitate, care trebuie să-şi planifice strategiile de marketing şi creştere a producţiei. Suntem onoraţi să lucrăm cu ASIS în acest studiu”, a mai spus directorul IOFM (Institute of Finance and Management).

În cele 189 de pagini ale studiului, autorii estimează că numărul angajaţilor full-time din securitate, din SUA, este între 1,9 milioane şi 2,1 milioane.

Caracterizând informaţiile obţinute drept un “instrument nepreţuit”, preşedintele ASIS International, Geoff Craighead, CCP, a declarat că studiul va ajuta specialiştii din securitate, furnizorii şi producătorii să-şi dezvolte planurile de afaceri şi strategiile. “Atmosfera de ameninţare crescută, împreună cu alţi factori, a stimulat avansul rapid şi semnificativ al tehnologiilor şi serviciilor cheie în piaţa operaţională şi cea a serviciilor de securitate IT, ducând la amplificarea cererii de angajaţi pregătiţi şi calificaţi la toate nivele din structura managementului de securitate”, a mai spus Geoff Craighead.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult