Acasa BusinessEconomic Ce avere au consilierii din Primăria Bucureştiului

Ce avere au consilierii din Primăria Bucureştiului

scris de Doru Dragomir
0 afisari

Alegerile locale bat la usa, iar multe din partidele sau coalitiile politice sunt inca in negocieri febrile pentru a-si desemna candidatii.

Pana atunci insa este important sa privim in urma si sa facem un bilant, sa vedem cine sunt edilii care ne-au condus pana acum si care ne conduc inca. Si vom incepe cu actualii edili ai Capitalei, cei pe care i-am ales in urma cu patru ani. Mai precis, ceea ce va propunem este sa vedem cine sunt consilierii care compun Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Cei care conduc Capitala!

Si nu doar cine sunt acestia, ci mai ales cat de bogati sunt! Si ne vom opri catre cele mai importante proprietati, anume cele imobiliare. Pe scurt, vom vedea cate locuinte au cei 55 de consilieri ai Consiliului Municipal al Primariei Capitalei. Am inclus in clasament toate tipurile de locuinte (apartamente, case obisnuite si case de vacanta).

Din cei 55 de consilieri, 2 nu si-au declarat statutul lor imobiliar. Este vorba despre Tudor Cristian Popescu si Cosmin Parvu, ambii de la PDL. Din cei 53 de consilieri ramasi, 10 spun ca nu detin nici o locuinta. In total, cei 53 de consilieri au 107 locuinte. Ceea ce inseamna o medie de 2 locuinte de persoana.

Pe primele locuri, la egalitate de locuinte, se afla doi consilieri, unul de la PDL si altul de la PSD. Doru Mihai Giugula (PSD) detine sase locuinte (2 apartamente, 3 case si o casa de vacanta). Tot sase locuinte are si Carmen Ionela Nemes, consiliera din partea democrat-liberalilor. Ea este proprietara unui numar de patru apartamente si doua case.

PNL vine tare din urma si prinde pozitia a treia, cu Stefan Meran, care detine cinci locuinte. NiciPRM-ul lui Vadim nu sta rau. Dar iata cate locuinte are fiecare consilier din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti:


Articol apărut în numărul 51 din săptămânalul ZIUAVECHE.ro

1 comentariu

averi 03-04-2012 - 14:22

de unde averile unor oameni precum mircea andrei-pdl arges, sau preot nicolae branzea, arges, stapani peste jumatate din padurile judetului?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult