Acasa BusinessEconomic Ce faci dacă te îmbolnăveşti în vacanţă?

Ce faci dacă te îmbolnăveşti în vacanţă?

scris de Doru Dragomir
5 afisari

Deşi din ce în ce mai mulţi români decid să îşi petreacă vacanţa în străinătate, doar o mică parte dintre ei îşi încheie o asigurare medicală de călătorie în străinătate. În acest context, între 11 şi 15 iulie, se desfăşoară Campania „O vacanţă asigurată”. 

Prin intermediul acestei campanii, peste un milion de români vor afla mai multe despre rolul asigurărilor medicale de călătorie în străinătate şi, totodată, ce au de făcut atunci când au probleme de sănătate. 

Ce faci dacă te îmbolnăveşti în vacanţă

Asigurarea de călătorie este un instrument de protecţie care nu trebuie să lipsească din bagajul niciunui turist care vrea să se bucure de o vacanţă liniştită”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Secretar General al Asociaţiei Pentru Promovarea Asigurărilor.  

Campania continuă seria de proiecte demarate de APPA, menite să crească gradul de informare şi educare în asigurări în rândul publicului din România. Şi această etapă va avea la bază distribuţia de broşuri informative gratuite în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării.

2 comentarii

Ereticul 11-07-2011 - 11:18

Asigurarea de calatorie presupune sa suporti tu la fata locului cheltuielile medicale (daca ai cu ce), urmand ca societatea de asigurari sa-ti deconteze suma (sau o parte din ea, in functie de plafonul prevazut in asigurare) la intoarcerea in tara.

asigurare rca 12-07-2011 - 09:31

depinde, daca suni la firma care se ocupa de asistenta medicala nu platesti nimik

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult