Acasa BusinessEconomic Ce salarii uriase au rectorii universitatilor din Romania

Ce salarii uriase au rectorii universitatilor din Romania

scris de M.A.
0 afisari

Mai sunt cateva zile pana la inceperea noului an universitar, iar facultatile din Romania continua sa fie comparabile cu cele din lumea a treia.

Ce salarii uriase au rectorii universitatilor din Romania

Ce salarii uriase au rectorii universitatilor din Romania (foto: realfall2011.dctc.edu)

In schimb, cei care le conduc destinele, rectorii, castiga tot mai multi bani! Zeci de mii de lei pe luna!

Econtext va prezinta un top al salariilor pe care le incaseaza rectorii de la cele mai importante universitati din tara noastra! Un top al celor mai bine platiti rectori de la universitatile din Romania!

Si am selectat 25 de rectori, de la cele mai importante universitati din tara noastra. Datele provin din declaratiile acestora de avere.

Rectori

In total, am selectat 25 de rectori, de la universitati diverse si din toata tara. Dintre acestia, cel mai bine platit rector este Pavel Nastase, rectorul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti. El vine acasa cu aproape 30.000 de lei (peste 6.500 euro!) pe luna. De altfel, impreuna cu sotia sa, acesta a castigat anul trecut peste 710.000 lei (161.000 euro, adica peste 6 mii de euro de fiecare pe luna).

Pe locul doi se plaseaza Ioan Bondrea, rectorul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu. Acesta castiga 29.153 lei pe luna, cu circa 3 mii de lei mai mult decat in anul precedent (2011). De altfel, multor rectori le-a crescut salariul, unora chiar dublu.

Dar IATA aici ce salarii uriase au rectorii universitatilor din Romania:

salarii rectori econtext

1 comentariu

andii 17-09-2013 - 17:44

Este lupta mare ca sa CASTIGE cat mai multi studenti care sa plateasca taxe de studii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult