Acasa BusinessEconomic Ce SALARII vom avea in 2014. Valoarea din fiecare judet

Ce SALARII vom avea in 2014. Valoarea din fiecare judet

scris de Doru Dragomir
17 afisari

Salariile vor creste in mai toate judetele tarii in acest an, iar diferentele vor continua sa se adanceasca intre judetele bogate si cele sarace. Bineinteles, pe primele locuri se vor mentine angajatii din Bucuresti si Ilfov, care vor avea cele mai mari retributii si in 2014.

Publicatia Econtext va prezinta topul salariilor din acest an din toate judetele tarii. Altfel spus, va aratam care va fi salariul mediu in fiecare judet din Romania, pe baza unor date ce provin de la Comisia Nationala de Prognoza (CNP).

Media nationala a salariului va fi in acest an de 1.467 lei/luna. Din cele 42 de judete (41 + Bucuresti), 16 sunt peste aceasta medie, iar 26 sunt sub medie. Dupa cum spuneam, Bucurestiul conduce detasat la bani. Concret, salariul mediu net al bucurestenilor se va situa la 2470 lei pe luna.

Dublu fata de ultima clasata, care este Harghita, un judet unde salariul se va situa la 1200 lei. Dar iata ce salarii vor fi in toate judetele tarii in 2014:


7 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-01-2014 - 14:28

Salariile din Romania nu sunt salarii ci batai de joc la adresa amaritilor. Ce sa faci cu trei sute si ceva de euro pe luna cind mincarea si celelalte au preturi ca in Europa de vest? La ora asta in Romania se desfasoara un pogrom generalizat. Pensionarii sunt condamnati la moarte lenta si mizerabila. Restul locuitorilor sunt batjocoriti de o clasa politica mafiota si care se gindestenumai si numai la bojocii lor aia imputiti, la familiile lor, la propriul lor buzunar si portofel. Clasa politica romaneasca nu traieste in realitatea tarii. Pentru ei, pentru politicieni, realitatea se rezuma la cit sa mai fure, la cum sa se handraleasca in huzur, la cum s aisi mai bata joc de noi aparind la televiziuni de unde ne scuipa pur si simplu cu opiniile lor scirboase. Nu e vina lor ci a noastra, pentru ca ne-am lasat calcati in picioare de 24 de ani si i-am votat mereu pe aceiasi ordinari. Mai vine si un om normal d.t.p.d.v. din SUA, madam Neuland ca sa ne spuna ca pentru apararea justitiei trebuie sa iesim in strada, iar noi ne uitam ca boii la poarta noua si nu intelegem nimic. Continuam sa mincam seminte, sa bem „pepsic” la doi litri si sa zacem in zoaiele noastre de moluste imputite. Daca avem vreun motiv sa iesim in strada, pai atunci o s-o facem pentru ca sa fie eliberat Voiculescu, nu? „Ca pe iel noi il iubim !” „Pe iel si pe Gadea si pe Mircea, ca cu iei ne dormim somnul de veci al ratiunii ! Si ce daca a ciordit citeva sute de milioane? lasa sa fure ca ie de-al nostru”. Cu un astfel de „popor” ce sansa mai ai sa visezi la o tara normala? Mai bine pleci in Italia si devii „batanta”, adica, o sclava stergatoare de funduri de batrini bolnavi, Numarul batantelor din Italia se ridica la peste 800 de mii. Mai poate cineva sa contrazica sintaxa ca Romania e tara care spala la fund batrinii Italiei si ei Europei? NU ! Acolo ne-au adus politicienii nostri pe care-i iubim si-i votam din cauza de lipsa de creieri. Mai are cineva vreo speranta in Romania mai ales ca vedem catre ce ne indreptam, catre o tara condusa de un fost poponar din Gara de Nord a Parisului si un invatator bolnav de somnalita din Tulcea. Trebuie sa fii bolnav psihic si sa mai locuiesti intr-o tara ca Romania.

Antibasistul 14-01-2014 - 15:00

Calugare, scumpul tau Basescu a taiat 50% din salarii, nu 25% cît a mințit el!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-01-2014 - 14:46

CT Popescu s-a facut din nou de ris. Timpitul asta a sperat ca o sa-i frece din nou ridichea lui Basescu, incercind sa-i minjeasca din nou imaginea relatind in felul lui caracteristic de bolnav psihic de intilnirea Basescu Neuland, cum ca, madam Neuland avea o fatza de gheatza, foarte sobra si pusa pe „treaba”, pe cind Basescu se fisticea ca un adolescent penibil in fatza unei femei de care-i era rusine. Ma org, as ao fi. Mie una nu mi s-a parut asa, dar e vorba de perceptie. Alta e gafa, si anume, boul, ca altfel nu poti sa-l numesti pe acest bolnav psihic de CTP, spune la un moment dat : „Basescu i s-a adresat unei doamne care venea la Bucuresti sa analizeze stadiul relatiilor Americii cu SUA !” E de-a dreptul idiot acest bolnav psihic de CTP. Si cind te gindesti ca „unele” televiziuni il gidila ca pe un guru al presei romanesti. Sa versi, nu alta ! Ce bou, ce idiot, ce muhaia imputita acest schizofrenic de CTP!

Antibasistul 14-01-2014 - 15:05

Hm, călugare, nu ești cu nimic mai bun decit CTP!

H2SO4 15-01-2014 - 22:10

…dar tU cu ce esti mai bun …. asa zi-le pe puncte !!

digital 15-01-2014 - 22:16

camelutzo spune drept, de când nu ai luat o muye sănătoasă ?!

Pribeagul 15-01-2014 - 22:26

Tabelul da cu claritate ce au de facut conducatorii tarii.

Pentru prima etapa, un asalariu mediu net de 1000 de eoro/luna. Reusesc treaba asta, avem conducatori. Nu-si propun si nu reusesc asta, avem doar niste loaze care consuma inutil resursele tarii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult