Acasa BusinessEconomic Ce spune administratorul judiciar al Hidroelectrica despre “băieţii deştepţi”

Ce spune administratorul judiciar al Hidroelectrica despre “băieţii deştepţi”

scris de M.A.
4 afisari

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a anunţat că vrea soluţii amiabile privind contractele directe de vânzare a energiei.

Hidroelectrica

Ce spune administratorul judiciar al Hidroelectrica despre “băieţii deştepţi”

Astfel, urmează să iniţieze în iulie discuţii cu beneficiarii acordurilor, dar a adăugat că, dacă aceştia nu vor accepta noile condiţii, contractele vor fi denunţate. Hidroelectrica a intrat în insolvenţă în 20 iunie, la solicitarea Consiliului de Administraţie. Consiliul şi-a motivat cererea prin scăderea cifrei de afaceri şi creşterea datoriilor, pe fondul unui „dezastru de management” şi al secetei din 2011, transmite Mediafax.

„Ca administrator judiciar, ne-am manifestat disponibilitatea să găsim o soluţionare amiabilă, i-am invitat la discuţii săptămâna viitoare, a fost un apel public, prin media. Majoritatea dintre aceşti parteneri încă ai Hidroelectrica şi-au manifestat disponibilitatea de a participa la discuţii. Evident, nu vom mai fi în situaţia în care să acceptăm condiţii de negociere, de exemplu reducerea cantităţilor doar cu 5%. Dacă nu se vor finaliza în condiţiile dorite de Hidroelectrica, evident că vor avea aceeaşi soartă (vor fi reziliate, ca şi contractul cu Euro-P.E.C., n.r.)”, a declarat Remus Borza, şeful Euro Insol, al emisiunea „După 20 de ani”, difuzată duminică de Pro TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult