Ce spune Ambasada SUA despre Dan Diaconescu | Ziua Veche
Acasa BusinessEconomic Ce spune Ambasada SUA despre Dan Diaconescu

Ce spune Ambasada SUA despre Dan Diaconescu

scris de M.A.
0 afisari

Diplomaţii americani au astfel de întâlniri constant „pentru a înţelege evenimentele politice şi economice” din România, au declarat reprezentanţi ai Ambasadei SUA, în legătură cu vizita lui Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu

Ce spune Ambasada SUA despre Dan Diaconescu

„Reprezentanţii Ambasadei au constant întâlniri pentru a înţelege evenimentele politice şi economice”, afirmă Ambasada, în precizarea transmisă Mediafax cu privire la contextul întâlnirii cu Dan Diaconescu.

În schimb, potrivit România TV, motivul vizitei lui Dan Diaconescu la Ambasada SUA nu a fost legat de procesul privatizării Oltchim, ci unul personal. Patronul OTV a venit să obţină o viză SUA, pentru un membru al familiei sale.

Dan Diaconescu a stat miercuri aproximativ 45 de minute în sediul Ambasadei SUA, la ieşire el refuzând să stea de vorbă cu jurnaliştii. Patronul OTV a urcat în limuzină imediat după ce a ieşit din sediul ambasadei SUA şi a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor despre întâlnirea pe care a avut-o. El doar a făcut un gest cu mâna că totul e „Ok”.

Dan Diaconescu a revenit în ţară miercuri la 13.00, cu o cursă aeriană Viena-Bucureşti, şi a declarat presei că a fost în Germania, Franţa, Spania, Monaco şi Austria. El nu a dat detalii despre scopul deplasării sau data semnării contractului pentru preluarea Oltchim şi a spus că va pleca din nou în străinătate miercuri, urmând să revină vineri. De la aeroport, Diaconescu a plecat direct la sediul Ambasadei SUA.

3 comentarii

florin 26-09-2012 - 23:41

dan diaconescu nu va mai cumpara Oltchim din cauza ca SUA doreste un investitor loial lor.Trebuie sa stim ca Romania nu mai este a romanilor ci a SUA si FMI.

digital 27-09-2012 - 00:21

da împuțitul cy bentley al cui e,mă?!
că și l-a făcut homemade,nu?!
ce dreq ești așa fraier ,papagalule!

vic 28-09-2012 - 11:31

pulimea lui d.d.o.tv.,ciumpalacii lui felix/ antene ,mai draga” ai lui’ iliescu ,factiunea cacarailor lui crin-daniel-george-laurentiu/antonescu si sugiii, lingiii si pupinii usl. dau frica’ si nereusita pe usa. si ue.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult