Acasa BusinessEconomic Ceaţa închide porturile de la Marea Neagră

Ceaţa închide porturile de la Marea Neagră

scris de M.A.
3 afisari

Operaţiunile portuare au fost sistate, sâmbătă dimineaţă, în porturile constănţene, din cauza ceţii dense, vizibilitatea pe mare scăzând sub o jumătate de milă marină.

Ceaţa închide porturile de la Marea Neagră

Ceaţa închide porturile de la Marea Neagră

Potrivit autorităţilor portuare, manevrele de încărcare şi descărcare ale navelor în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud – maritim şi fluvial, au fost suspendate la scurt timp după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Portul Midia începând cu ora 07.30, iar în Portul Mangalia de la ora 08.00, din cauza vizibilităţii extrem de scăzute, în condiţii de ceaţă.

De asemenea, din acelaşi motiv, a fost oprit tranzitul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunăre – Marea Neagră. Toate manevrele şi operaţiunile portuare vor fi reluate imediat ce condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţi.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, unde vizibilitatea scade, pe locuri, sub 100 de metri, în timp ce în unele zone din judeţul Constanţa vizibilitatea scade sub 30 de metri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult