Acasa BusinessEconomic Cele mai ieftine vacanţe la mare

Cele mai ieftine vacanţe la mare

scris de C.F.V.
2 afisari
Vezi care sunt cele mai bune oferte pentru sejururi de 3-6 zile în hoteluri de 3 stele din cele mai atractive staţiuni de pe litoralul bulgăresc, cu plecare până la 15 august
Un sejur de 4 zile în Albena te costă acum 45 de euro, o mini-vacanţă de 3 zile în Nisipurile de Aur se ridică acum la 46 de euro, în timp ce 3 zile în Sunny Beach te costă 57 de euro, iar în Balcic – 62 de euro..
Până pe 15 august achiţi 57 de euro pentru un sejur de 4 zile în staţiunea Sunny Beach. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune
O mini-vacanţă de 4 zile în Albena te costă în această perioadă 45 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune. Tariful este valabil până pe 3 septembrie.
Cu 46 de euro stai 3 zile la un hotel de 3 stele din Nisipurile de Aur. În preţ intră 2 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele. Plecarea către Nisipurile de Aur: 31 iulie.
.O mini-vacanţă de 3 zile cu all inclusive la un hotel de 3 stele din Balcic te costă acum 62 de euro. Cu aceşti bani plăteşti 2 nopţi cazare cu all inclusive. Tot pe 31 iulie începe sejurul din Balcic.
La 68 de euro se ridică un mini-sejur de 3 zile cu all inclusive în staţiunea bulgărească Sunny Beach. Banii acoperă 2 nopţi cazare cu all inclusive într-un hotel de 3 stele.
O vacanţă de 6 zile în aceeaşi staţiune (Sunny Beach) te costă acum 170 de euro. Cu aceşti bani achiţi 5 nopţi cazare cu all inclusive
Un sejur de 5 zile în staţiunea Constantin şi Elena ajunge în această perioadă la 174 de euro. Tariful acoperă 4 nopţi cazare cu all inclusive.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult