Acasa BusinessEconomic Cheltuirea fondurilor – Ministrul Hellvig pune MAI pe urmele Elenei Udrea

Cheltuirea fondurilor – Ministrul Hellvig pune MAI pe urmele Elenei Udrea

scris de M.A.
2 afisari

Modul în care au fost cheltuite fondurile în mandatul Elenei Udrea ar putea fi anchetat de MAI, la cererea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig.

elena udrea

Cheltuirea fondurilor - Ministrul Hellvig pune MAI pe urmele Elenei Udrea

Acesta a declarat duminică, la Arad, că a avut o discuţie informală cu ministrul Internelor pentru a-i cere ajutor în această problemă. „Am cerut ajutor pentru Corpul de control, să ne acorde asistenţă în controalele care vor urma la anumite sectoare de activitate, lucrări derulate cu resurse financiare de la bugetul de stat. Cred că avem nevoie de acest ajutor, competenţa trebuie utilizată pentru a descoperi dacă au fost folosite resurse financiare cu alte scopuri, să ştim ce preluăm”, a declarat Eduard Hellvig, citat de Mediafax.

Ministrul a adăugat că „nu e posibil ca pe 27 aprilie şi 5 mai, care a fost zi de sâmbătă, să se facă plăţi şi să se semneze contracte de 100 de milioane de euro”. Hellvig a spus că anumite proiecte au fost găsite cu probleme, precum o pârtie construită la Braşov, „în care s-au investit foarte mulţi bani, nu doi lei, şi care se surpă”, sau un ştrand la Marghita, pentru care „nu sunt căi de acces, drumuri, canal, iar decantarea apei la bazinul de înot se face într-un bazin separat”.

Ministrul Hellvig a spus că a descoperit că s-au contruit săli de sport în localităţi cu doar zece elevi, terenuri de sport în pantă şi lângă văi inundabile în timpul ploilor sau parcuri în localităţi fără apă şi canalizare.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-05-2012 - 16:17

Raul Tinere ! Vezi ca DIAMANTHA COROANEI te va dovedi! Esti ,inca prea tinerel pt. O LUPTA DECISIVA !Pi. FAN NUTZI!

Luci 28-05-2012 - 13:16

Foarte bine a facut Hellvig. Udrea si-a adus toata sleahta de hoti in minister. La Compania Nationala de Investitii este o mafie. Toti sunt rude intre ei si au format un grup de infractori condusi de Manuela Patrascoiu fost Secretar General in Ministerul de finante. Implicati in furtul de la CNI mai sunt Marius Dragomir, Doru Ducan precum si actualul director interimar Ion Simonca care este un acolit al PDL-ului si al Manuelei Patrascoiu.
Acolo trebuie chemat procurorul sa le faca rechizitoriul direct nu politia.
Pana nu o sa dea afara toti directori si sefii de serviciu CNI-ul o sa ramana o cloaca de mafioti condusi de Manuela Patrascoiu care ii are pe toti la mana, precum si pe directorii din Minister care sunt alti mafioti.
Ne-am saturat de PDL-ul asta, de hotii astia , vrem o schimbare, vrem o normalitate vrem sa ne crestem copii intr-o tara SANATOASA !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult