Acasa BusinessEconomic Cine bea cea mai multă bere

Cine bea cea mai multă bere

scris de B.C.R
2 afisari

Producţia de bere austriacă a crescut astfel de la 8,26 milioane de hectolitri (în 2010) la 8,43 milioane de hectolitre.

Cine bea cea mai multă bere

În ceea ce priveşte exporturile s-a înregistrat o creştere de 19,4%, potrivit informaţiilor oferite de asociaţia fabricilor producătoare de bere. Vânzările fabricilor austriece de bere au crescut în 2011 cu 2% faţă de anul precedent. Consumul de bere pe cap de locuitor, austriecii i-au depăşit chiar şi pe nemţi.

Fabricile austriece de bere au vândut, în comparaţie cu cele germane, mult mai multă bere în 2011. Potrivit Biroului Federal German de Statistică, producţia de bere în Germania a înregistrat o scădere de 0,8%, pe cap de locuitor consumându-se circa 101,4 litri de bere. Pe de altă parte, în Austria, consumul de bere pe cap de locuitor a fost de 108 litri, în creştere faţă de 2010, când totaliza 105,8 litri.
Berăriile austriece au produs în total mai mult de 8,9 milioane de hectolitri de bere. Cu 2,9% mai mult decât în anul precedent. În fabricile austriece de bere sunt angajate circa 3.800 de persoane, iar producătorii au realizat un profit mai mare de 1 miliard de euro în 2011.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult