Acasa BusinessEconomic Citibank a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de internet banking pentru corporatii

Citibank a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de internet banking pentru corporatii

scris de Ziua Veche
2 afisari

Citibank Romania a fost premiata pentru „Cea mai buna platforma de internet banking pentru corporatii din Romania” in cadrul evenimentului de acordare a premiilor oferite de catre publicatia internationala Global Finance. Acesta este al saselea an consecutiv in care Citibank Romania primeste un premiu Global Finance.Citi a castigat premii importante in alte sase tari din Europa Centrala si de Est, printre care Cehia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Ucraina si Rusia. Bancile desemnate de catre Global Finance pentru a primi aceste premii au fost selectate pe baza urmatoarelor criterii: eficienta strategiei de a atrage clientii si de a le oferi servicii bancare online, succesul cu care clientii au fost convinsi sa utilizeze optiunile web, cresterea numarului de clienti online, complexitatea produselor oferite, dovada existentei unor beneficii tangibile ca urmare a functionalitatilor online, precum si design-ul si functionalitatea website-ului.

 

Global Finance este o publicatie financiara lunara cu un tiraj de 50.000 de exemplare si cititori in 163 de tari, ce acopera o arie larga de subiecte printre care finante corporative, piete de capital, politici monetare, operatiuni bancare si managementul riscului.

 

 

 

0 comentariu

Parpanghel 26-10-2010 - 00:10

Biparental, ca si laptele matern care contine proteine, se aigura si din partea lu’ d’jad, ca intre frati, ce mai. Hey Usa -boyS,santem parca fraieriti de tambuchii!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult