Acasa BusinessEconomic Cîțu, despre majorarea pensiilor: Voi prezenta mai multe scenarii Guvernului

Cîțu, despre majorarea pensiilor: Voi prezenta mai multe scenarii Guvernului

scris de Misu Andrei
121 afisari

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat marți, întrebat în legătură cu majorarea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie, că va prezenta mai multe scenarii de lucru în interiorul Guvernului, urmând a fi luată o decizie politică în legătură cu majorarea pensiilor.

„La ministerul Finanțelor lucrăm cu mai multe scenarii. Voi prezenta aceste scenarii guvernului, iar decizia va fi una politică referitoare la creșterea pensiilor. Voi prezenta aceste scenarii în funcție de evoluția încasărilor la buget”, a declarat ministrul Finanțelor.

Cîțu a precizat, însă, că toate măsurile luate până acum au fost măsuri care au arătat piețeleor și investitorilor că guvernul PNL este un guvern responsabil.

„Tot ceea ce am făcut până acum a fost să evităm reducerea ratingului de țară. Toate măsurile pe care le-am luat au fost să arătăm că suntem un guvern responsabil care adminstrează finanțele țării”, a delcarat ministrul.

1 comentariu

Taica Belcu 06-05-2020 - 07:49

RE:” să evităm reducerea ratingului de țară”. Corect Dnul Catzu! Foarte corect, ca va imprumuta Mugurel lunar prin vinzare de T-billuri, a caror dobinda creste cu scaderea ratingului. Da’i o “broblema”, cum s’ar exprima …. refugiatzii!! Nu maritzi pensiile cu 40%, vetzi pierde alegerile ….. landslide. Adica, vetzi ajunge .. decor in parlament!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult