Acasa BusinessEconomic Companiile de stat primesc bani de la buget doar în baza unui plan de restructurare

Companiile de stat primesc bani de la buget doar în baza unui plan de restructurare

scris de Misu Andrei
110 Afisari

Companiile cu capital de stat vor primi bani de la buget doar dacă se restructurează, a spus premierul Florin Cîțu. Planurile de reformă vor fi atent analizate în Guvern și companiile vor rămâne fără bani dacă refuză să se restructureze.

Pregătim bugetul pentru 2021. Toate prioritățile din programul de guvernare vor avea finanțare. În același timp apare o modificare importantă. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget doar în baza unui plan de restructurare/reformă, a a scris Cîțu pe Facebook.

Vă spun clar tuturor. Fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat și judecat în guvern. Voi cere miniștrilor să prezinte trimestrial stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă.

Planul de restructuare/reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiți de mine la evaluarea miniștrilor”, a adăugat premierul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult