Acasa BusinessEconomic Consiliul Concurenţei a amendat companiile petroliere. Vezi cu cât

Consiliul Concurenţei a amendat companiile petroliere. Vezi cu cât

scris de M.I.
2 afisari

Consiliul Concurenţei a sancţionat şase companii petroliere cu aproximativ 200 milioane de euro, reprezentând 3% din cifrele de afaceri realizate în anul 2010, în urma unei investigaţii derulate pe piaţa carburanţilor, au declarat reprezentanţii Consiliului.

rompetrol_concurenta

Consiliul Concurenţei a amendat companiile petroliere. Vezi cu cât

Cele şase companii amendate sunt OMV Petrom, OMV Marketing, Rompetrol, MOL, Agip şi Lukoil. Anul trecut, o investigaţie mai veche derulată de Consiliul Concurenţei pe piaţa comercializării carburanţilor a fost disjunsă în două investigaţii distincte. Investigaţia finalizată se referă la o posibilă înţelegere din 2010 între companiile active pe piaţa comercializării carburanţilor privind retragerea de pe piaţă a sortimentului de benzină Eco Premium.

1 comentariu

un roman verde 11-01-2012 - 11:01

Nu cumva astea 200 de milioane de euro au fost platite de prostii de contribuabili? Cum propune statul sa ni le returneze? Altfel, schimbam un furt cu altul, iar noi tot cu banii luati ramanem!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult