Acasa BusinessEconomic Copiii lui Vîntu au anunţat oficial vânzarea Realitatea Media

Copiii lui Vîntu au anunţat oficial vânzarea Realitatea Media

scris de R. C.P.
326 Afisari

Copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu  au declarat luni, într-o conferinţă de presă, că ei au vândut toate acţiunile pe care tatăl lor le deţinea în cadrul trustului Realitatea Media.

„Din acest moment, tatăl meu, Sorin Ovidiu Vîntu, nu mai este asociat în această afaceri”, a spus fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu,

Sorin Ovidiu Vîntu, aflat în arest preventiv pentru 29 de zile, „a creat o afacere solidă, care ne-a adus numai probleme”, a mai declarat fiica părintelui FNI.

Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, care a cumpărat 90% din pachetul acţiunilor trustului Realitatea, le-a mulţumit tuturor celor care au investit în Realitatea.

„Sunt om de afaceri. Această afacere este, poate, pentru mine, cea mai importantă afacere pe care am făcut-o vreodată.”, a declarat Schwartenberg.

Elan Scwartzenberg  a cumparat Realitatea

foto: A1.ro

„Nu mă pricep la mass-media, dar îi admir pe cei care o fac, pe Sebastian Ghiţă- doar cuvinte de laudă despre iniţiativa domniei sale”.

„Doresc ca Realitatea să fie un fel de CNN local”, a mai spus noul patron al televiziunii Realitatea, care a precizat că preţul este confidenţial, însă Sorin Ovidiu Vîntu şi-a recuperat investiţia.

Afacerea dintre cei doi a fost parafată miercuri seara, după o negociere de câteva săptămâni.

Actualul manager, Sebastian Ghiţă, a declarat recent că Elan Scwartzenberg nu se poate implica în conducerea Realitatea TV. „Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea. El nu poate să fie implicat în managementul Realitatea„, a spus managerul Realitatea Media, Sebastian Ghiţă. El susţine că va continua să conducă Realitatea, respectând astfel contractul semnat între Asesoft şi Realitatea Media, în octombrie 2010.

Vezi aici cum s-a vândut Realitatea

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS