Acasa BusinessEconomic Credit pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat

Credit pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat

scris de B.C.R
4 afisari

CEC Bank a lansat creditul pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat, destinat persoanelor juridice,informează un comunicat al băncii.

Radu Ghetea

Creditul se acordă în lei, pe o perioadă de creditare de maximum 60 luni, pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat.  Clienţii băncii – IMM-uri şi companii – îşi vor putea finanţa datoriile la bugetul consolidat (plata obligaţiilor bugetare restante), determinate pe baza certificatului fiscal. Valoarea creditului este determinată de valoarea totală a obligaţiilor restante la bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale şi nu poate depăşi 50% din cifra de afaceri a ultimului bilanţ anual încheiat.
De asemenea, clienţii pot beneficia de o perioadă de graţie de până la şase luni, indiferent de perioada de creditare. Dobânda practicată de bancă este de minimum 9,15%, în funcţie de clasa de performanţă financiară în care se încadrează clientul, comision de analiza 0,5% (minimum 50 – maximum 400 lei) aplicabil la valoarea creditului, comision de gestiune 0,08% aplicabil lunar la valoarea creditului. ‘Lansarea acestui credit se înscrie în strategia CEC Bank de stimulare şi încurajare a întreprinderilor mici şi mijlocii şi totodată de fidelizare a clientelei şi atragere de noi clienţi.

Costurile aferente creditului sunt foarte avantajoase. În plus, banca nu va percepe comisionul de analiză în cazul clienţilor care vor achiziţiona şi unul din următoarele produse: Internet Banking CEConline, Master Card Business Silver sau Visa Business Silver’, a declarat preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult