Acasa BusinessEconomic Cum mai ne mănâncă de fund extremiştii olandezi

Cum mai ne mănâncă de fund extremiştii olandezi

scris de C.P.
16 afisari

Gruparea politică olandeză Partij voor de Vrijheid (Partidul pentru Libertate), susţinătoare a coaliţiei de guvernare din Olanda, a lansat o platformă online prin intermediul căreia cetăţenii pot depune plângeri împotriva imigranţilor români, bulgari şi polonezi.

Cum mai ne mănâncă de fund extremiştii olandezi

Totodată, site-ul de internet conţine o serie de afirmaţii discriminatorii şi defăimătoare la adresa muncitorilor străini. Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti îşi exprimă dezacordul faţă de lansarea de către partidul PVV din Olanda a unui site cu caracter discriminatoriu la adresa muncitorilor din Europa Centrală şi de Est. Bucurestiul solicită autorităţilor olandeze să ia măsuri.
‘Ministerul Afacerilor Externe a transmis deja instrucţiuni Ambasadei României la Haga în vederea efectuării unor demersuri ferme pe lângă autorităţile olandeze pentru a exprima dezacordul puternic cu privire la lansarea de către partidul PVV din Olanda a unei pagini Internet, având caracter discriminatoriu la adresa lucrătorilor din Europa Centrală şi de Est, inclusiv români. Acest demers include şi solicitarea ca autorităţile olandeze să adopte măsuri în consecinţă, având în vedere caracterul vădit discriminatoriu, care încalcă normele europene în vigoare’, se arată într-un comunicat al MAE.

3 comentarii

legionarul 09-02-2012 - 11:58

Astept ca acei tineri specialisti IT sa vada cum pot ,,ajuta” saitul acestui partid olandez PVV.

CONGO 11-02-2012 - 22:17

niste olandezi care ne injura pe olandeza, ete scartz!
sa fi fost niste belgieni, pe belgiana, ar mai fi mers, dar asa….

O admiratoare 12-02-2012 - 03:29

Klaus

Cel mai corect pentru toata lumea ar fi ca Romania sa fie desfiintata. Imi sustin propunerea prin urmatoarele: 1. nu ne putem autoguverna 2. nu putem crea o societate echitabila pentru cetateanul platitor de taxe si impozite 3. valorile nu sunt apreciate si sunt promovati in functii publice semi-analfabeti, care sunt acolo nu pentru a fi in serviciul cetateanului, ci pentru ca „au spate”, pile, relatii ori sunt sustinuti de propriile familii 4. nu putem duce la bun sfarsit un lucru 5. cautam mereu calea cea mai paguboasa sau usoara pentru a rezolva o problema 6. ne certam in loc sa rezolvam probleme 7. suntem mintiti si acceptam asta, desi stim ca politicienii nu au nicio valoare 8. nu avem alternativa 9. plecam mereu capul, in loc sa ne urlam public mania si sa spunem „NU!” 10. tara asta a devenit Romania sub un principe strain, Carol I (prusac). Ulterior a devenit Romania mare sub conducerea unui alt rege cu origini germane, Ferdinand. In afara de asta, tot am incercat in ultimii 20 de ani sa cladim o democratie, nu am reusit. Din contra, oamenii au ajuns sa regrete un regim totalitar cum a fost cel al lui Ceausescu. Nu vad de ce am incerca sa ne mai mintim crezand ca putem realiza ceva, nu suntem in stare de nimic, ne-am vandut resursele naturale pe sume derizorii, * tarii a scazut in ultimii 20 de ani, oamenii de valoare emigreaza pentru un trai mai bun, iar cei saraci pentru ca aici nu pot trai… Gradul de cultura, educatie si responsabilitate este egal cu zero! Cea mai buna solutie ar fi sa desfiintam aceasta gluma urata, ce a devenit Romania si s-o dam ori pe mana unui conducator strain, ori sa propunem o unire cu o alta tara dezvoltata, un fel de teritoriu de peste mari si tari, de genul celor franceze. Stiu ca este un scenariu macabru, insa asta este Romania, o tara fara speranta… Si cand te gandesti ca a fost odata 1 Decembrie 1918… p.s. As scrie si despre incompetenta „domnului” Ungureanu si afirmatiile sale la adresa napastuitilor…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult