Acasa BusinessEconomic Cum se laudă Boc cu un terminal banal

Cum se laudă Boc cu un terminal banal

scris de C.P.
1 afisari

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Otopeni a fost inaugurat marţi.

S-a inaugurat un nou terminal al aeroportului Otopeni”Este o investiţie de 60 milioane de euro derulată de Guvern prin Compania Aeroporturi Bucureşti şi reprezintă un succes al politicii investiţionale a Guvernului. (…) Este un pas mic, dar sigur pe linia corectă pentru perioada următoare de ieşire din criza economică, un bun început pentru consolidarea economică”, a spus şeful Executivului, care a adăugat că inaugurarea terminalului reprezintă şi ”o victorie în bătălia cu nihilismul, cu cei care spun că nu se întâmplă nimic bun în România”, a declarat premierul Emil Boc, citat de Agerpres.

Prezent la inaugurare, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a insistat pe îndeplinirea standardelor Schengen pentru acest terminal, el exprimându-şi încrederea că România şi Bulgaria vor adera la spaţiul Schengen în cursul acestui an. Ministrul de Interne a menţionat că la momentul festiv au fost invitaţi şi ambasadorii ţărilor europene, pe care i-a rugat să transmită în capitalele lor mesajul că România e pregătită pentru aderare.

La eveniment a fost prezent şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult