Acasa BusinessEconomic Dan-Alexandru Ghita, noul director al Loteriei Romane

Dan-Alexandru Ghita, noul director al Loteriei Romane

scris de Mihaela Popescu TAULET
16 afisari
Potrivit Ordinului Ministrului Finantelor Publice,  Dan-Alexandru Ghita este noul Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General al Companiei Nationale ‘Loteria Romana’ S.A.

Dan-Alexandru Ghita

Pentru prima oară după revoluţie avem o premieră la Loteria Română care constă în faptul că la conducerea instituţiei vine o persoană care a activat în domeniul jocurilor de noroc. Ghiţă Dan Alexandru are o experienţă solidă în domeniul jocurilor de noroc el începând să lucreze în acestă ramură economică încă din 1998,  el a trecut prin toate etapele necesare formării sale ca un bun manager în acest domeniu.

Absolvent al Facultatii de Electronica a Institutului Politehnic Bucuresti, noul Presedinte, Director General al C.N. ‘Loteria Romana’ S.A., este specialist in Managementul
Sper ca prin numirea mea sa vin in sprijinul Companiei Nationale Loteria Romana S.A. cu toata experienta acumulata pe piata jocurilor de noroc din tara noastra incepand cu anul 1998‘, a declarat Dan-Alexandru Ghita.

2 comentarii

DIVIRICEAN IOSIF 04-07-2012 - 12:55

DOMNILOR VREAU SA FAC O SESIZARE:LA agentia loto 11-18 din CARANSEBES,aparatul de aer conditionat este defect de cel putin un an de zile,chiar nu se gasesc 2-300 de lei ca sa fie reparat?In agentie sunt cel putin 6 aparate pt.jocuri care emana si ele caldura,pai lasati sponsorizarile aiurea si dotati agentiile cu cele necesare/Si acum pt. dl.redactor sef al revistei loto.Domnule ,aveti ceva cu fotbalul COLUMBIAN?Sau de ce nu publicati si clasamentul campionatului COLUMBIAN ? desi la pariloto sunt meciuri din campionat,(si nu este prima data).VA ROG SA LUATI MASURI DE REMEDIERE A NEAJUNSURILOR.VA MULTUMESC.

cristina popa 05-07-2012 - 19:59

…..la fel se intampla si in judetul prahova la mai multa agenti

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult