DD a prezentat banii pentru Oltchim.Cere demisia lui Ponta | Ziua Veche
Acasa BusinessEconomic UPDATE Dan Diaconescu a prezentat banii pentru Oltchim. Îi cere demisia lui Ponta

UPDATE Dan Diaconescu a prezentat banii pentru Oltchim. Îi cere demisia lui Ponta

scris de C.P.
1 afisari

UPDATE 22.20. „Circul acesta ne-a costat deja pe toţi foarte mult. Sesizarea penală a pornit deja şi îmi doresc ca procurorii să aibă mai puţin timp de cine pe ce post se aşează în următorii ani şi să aplice legea”, a spus Ponta la RTV. El a arătat că doar prin implicarea procurorilor poate fi transmis mesajul că oricine încearcă să înşele statul va fi pedepsit.

———————-

Dan Diaconescu a declarat joi seara în faţa presei, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, că deţine suma de 43 milioane euro în două conturi constituite la sucursale ale unor bănci străine, în cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro.

Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a prezentat banii pentru Oltchim. Îi cere demisia lui Ponta

La acesti bani s-ar mai adăuga un cont constituit în România, cu aproximativ 2 milioane de euro, potrivit patronului OTV, care afirmă că a zburat mult cu avionul în ultimele două zile, având întâlniri la Londra, Dubai şi Hong Kong. El a precizat că banii au fost obţinuţi atât „din surse directe”, cât şi „indirecte, garanţii ori credite bancare (…) sau o altă formulă de atragere a banilor„. Diaconescu a susţinut din nou că negocierile pentru preluarea Oltchim puteau fi continuate până în luna februarie a anului viitor.

Patronul OTV a cerut demisia premierului Victor Ponta, pe care îl acuză de minciună. Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Aeroporturi Bucureşti au afirmat că, dacă salonul nu este folosit de un demnitar în perioada respectivă, nu există restricţii privind închirierea. Aeroportul mai are trei saloane business.

Încercarea de vânzare a pachetului majoritar de acţiuni deţinut de stat la Oltchim a eşuat luni, întrucât Dan Diaconescu nu a adus dovezi că deţine suma de 45 milioane euro pe care s-a angajat să o plătească pentru titluri. Privatizarea va fi reluată. Miercuri, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în lndustrie (OPSPI), Remus Vulpescu, a demisionat, exprimându-şi public regretul pentru insuccesul licitaţiei de privatizare a Oltchim. OPSPI a sesizat miercuri Parchetul în privinţa săvârşirii de către Dan Diaconescu a infracţiunii de înşelăciune în formă continuată prin inducerea în eroare şi pentru dobândirea fără drept a calităţii de adjudecatar al Oltchim.

5 comentarii

Pribeagul 04-10-2012 - 21:35

Dute-n bdiata ta de nebun! Te plimbi inca? Aveti mila de nebun si duceti-l la un spital!

digital 04-10-2012 - 21:48

împușcați-l pe nebun,să nu ne chinuie!
în genunchi,să se chinuie ,el!

US 04-10-2012 - 23:03

Manevra Basescu-Diaconescu a esuat. Nu se stie daca guvernul si Vulpescu ala au fost inteligenti sau au nimerit-o din prostie, insa acceptarea stirbului la licitatie a incurcat toate calculele basiste. Ideea era ca Diaconescu sa NU fie primit la licitatie. Atunci Diaconescu putea sa atace guvernul de pe pozitia confortabila a victimei, avand si un atu in plus, alaturi de restul satrei basiste care ar fi atacat atunci guvernul, atu reprezentat de vinderea Oltchimului pe nimic, catre mizerabilii straini, ca s-l inchida. Numai ca fiind primit la licitatie, jigodia fara dinti si lepra de Basescu aflata in spatele lui au intrat in fibrilatii, Diaconescu fiind obligat sa faca tumbe ca sa faca rost de ceva bani ca sa arate prostimii, demers incoerent, penibil, necredibil, plin de balbaieli si minciuni, asa cum s-a vazut.
Se desumfla astfel si partidul prostului si odata cu el, maretul plan basist.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-10-2012 - 09:02

BuFFonul dom.Dan-Dan.akka al PENIBILULUI sau Mentor (tralala bashescu)putea sa stranga banetul si in TARA de la HOTZI din CURTEA PORTOCACALIE ! Alde Videanu /Borduriadu, Pinalti cu Fameglia si banii de la ENERGIE, sasaitul Stoica cu banii de la REPREZENTARE, BARONII ASFALTANGII si multi altii PUTEAU ADUNA in cateva minute MILIARDE de EURO din cei FURATI de la poporul ROMAN /infometat si inglodat in datorii ! JOS BASESCU -PUSCARIE !

Huhu Ciu 05-10-2012 - 14:59

La puscarie pe viata cu tziganul DD, in aceeasi celula cu stapinul lui chior, chel si betiv!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult