Acasa BusinessEconomic Declaraţie şoc a lui Ion Ţiriac. „Sunt pentru acciză, dacă se fac 500 de kilometri de autostradă”

Declaraţie şoc a lui Ion Ţiriac. „Sunt pentru acciză, dacă se fac 500 de kilometri de autostradă”

scris de A.A.
0 afisari
Introducerea accizei suplimentare pe carburanţi începând cu 1 aprilie a suscitat foarte multe reacţii până în prezent, de la protestul vehement al preşedintelui Băsescu şi până la mişcări în stradă organizate de partidele de opoziţie. Omul de afaceri Ion Ţiriac face o afirmaţie surprinzătoare, în acest context: „Sunt pentru acciză, dacă se fac 500 de kilometri de autostradă”.
Ion Ţiriac susţine acciza, dacă se fac autostrăziÎn privinţa supraccizei la carburanți, omul de afaceri se declară în favoarea noii taxe, dar cu o condiţie, potrivit Digi24.ro.
„Eu personal sunt pentru acea acciză atâta timp cât ea se duce într-un cont complet separat și chiar dacă e război, din contul ala nu se poate lua nimic și ăla se duce la infrastructura rutieră. (…) Am rămas singura țară din Europa care mai mergem încă pe drumuri de țară, pentru asta am pierdut fabrica lui Mercedes. Dacă din acciza asta se mai fac încă 500 de kilometri de autostradă, eu sunt pentru”, a declarat omul de afaceri.
Disputa politică preşedinte-premier ne dăunează, este de părere omul de afaceri Ion Ţiriac, care şi-ar dori ceva mai multă flexibilitate din partea celor care conduc România. Omul de afaceri este de părere că până acum toate partidele au făcut salturi mortale doar pentru a obţine voturi şi s-au gândit de prea puţine ori la economia privată.
Omul de afaceri Ion Ţiriac spune că Guvernul ar trebui să se gândească mai mult şi la mediul de afaceri, nu doar la cum să obţină voturi cu orice preţ.
„Totdeauna în anii electorali noi am avut problema ca partidele, fie cele de guvernământ, fie cele din opoziție, au făcut salturi mortale și au aruncat cu bani cât au putut numai ca să câștige voturi. După părerea mea, suntem complet out din context în momentul când vorbesti numai de pensii, numai de salariații publici și așa mai departe. Ce faci cu economia privată care îți ține toate pensiile, care îți ține tot ce este de ținut?”, a mai spus Ion Țiriac.
Introducerea accizei suplimentare pe carburanţi începând cu 1 aprilie a suscitat foarte multe reacţii până în prezent, de la protestul vehement al preşedintelui Băsescu şi până la mişcări în stradă organizate de partidele de opoziţie. Omul de afaceri Ion Ţiriac face o afirmaţie surprinzătoare, în acest context: „Sunt pentru acciză, dacă se fac 500 de kilometri de autostradă”.În privinţa supraccizei la carburanți, omul de afaceri se declară în favoarea noii taxe, dar cu o condiţie, potrivit Digi24.ro.„Eu personal sunt pentru acea acciză atâta timp cât ea se duce într-un cont complet separat și chiar dacă e război, din contul ala nu se poate lua nimic și ăla se duce la infrastructura rutieră. (…) Am rămas singura țară din Europa care mai mergem încă pe drumuri de țară, pentru asta am pierdut fabrica lui Mercedes. Dacă din acciza asta se mai fac încă 500 de kilometri de autostradă, eu sunt pentru”, a declarat omul de afaceri.Disputa politică preşedinte-premier ne dăunează, este de părere omul de afaceri Ion Ţiriac, care şi-ar dori ceva mai multă flexibilitate din partea celor care conduc România. Omul de afaceri este de părere că până acum toate partidele au făcut salturi mortale doar pentru a obţine voturi şi s-au gândit de prea puţine ori la economia privată.Omul de afaceri Ion Ţiriac spune că Guvernul ar trebui să se gândească mai mult şi la mediul de afaceri, nu doar la cum să obţină voturi cu orice preţ.„Totdeauna în anii electorali noi am avut problema ca partidele, fie cele de guvernământ, fie cele din opoziție, au făcut salturi mortale și au aruncat cu bani cât au putut numai ca să câștige voturi. După părerea mea, suntem complet out din context în momentul când vorbesti numai de pensii, numai de salariații publici și așa mai departe. Ce faci cu economia privată care îți ține toate pensiile, care îți ține tot ce este de ținut?”, a mai spus Ion Țiriac.

7 comentarii

salut 14-03-2014 - 22:55

Foaie verde loboda, se trezi si hotul Tiriac vorbind.

BULA 15-03-2014 - 06:54

Tiriac e un speculant. El ar vrea sa mearga economia bine, ca sa aiba pe cine sa speculeze. E cu un picior in groapa si are destui bani, dar lacomia nu-i da pace. Sper sa traga greu cand o fi sa moara, pentru cate animale a impuscat si le-a provocat suferinta.

Mircea 15-03-2014 - 07:24

Ai dreptate cu animalele carora le-a provocat suferinta. Sper sa nu traga greu si cei care se pregatesc sa ucida milioane de miei cu cutitul sau milioane de porci tot cu cutitul sau zeci de milioane de pasari. Traiasca vegetarienii si toti trombonistii !

Mircea 15-03-2014 - 07:27

PS
Porcii mistreti ucisi de criminalul Tiriac si bogatasii din jurul lui merg la caminele de batrini. Rusine batrinilor care pun botul la asa ceva. Complici la crima.

Pungescu Gazian 15-03-2014 - 10:16

DA, DAR TIRIAC ARE O BARBA FOARTE SCARBOASA!

vivi 15-03-2014 - 23:01

ce-ti veni?

Pribeagul 15-03-2014 - 23:05

Acest om, o persoana de vaza a Romaniei, simte/stie ca ceva este in neregula cu modul de folosire a veniturilor bugetare. In loc sa spuna clar despre ce-i vorba, prefera sa faca consideratiuni.

Mai Tiriac, spunele direct: sunteti niste hoti! Poate, poate `si-ar da seam si s-or indrepata. Pina la urma, trebuie gasit un ac de cojoc javrelor conducatoare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult