Acasa BusinessEconomic Directorul CFR Călători, Ştefan Roşeanu, a fost demis de MTI

Directorul CFR Călători, Ştefan Roşeanu, a fost demis de MTI

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) Relu Fenechiu l-a demis, joi 17 ianuarie, pe directorul CFR Călători, Ştefan Roşeanu.

Directorul CFR Călători, Ştefan Roşeanu, a fost demis de MTI

Fenechiu a declarat pentru Agerpres că a fost nemulţumit de activitatea lui Ştefan Roşeanu şi de greva spontană organizată miercuri de angajaţii companiei. Surse din CFR Călători au declarat pentru că noul director general al companiei este Valentin Dorobanţu. El a ocupat la un moment dat funcţia de director general adjunct în companie, iar cea mai recent post deţinut a fost cel de consilier la Sucursala Transport Feroviar de Călători Bucureşti.

Angajaţi de la CFR Călători şi CFR Infrastructură au oprit lucrul miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.00, pentru două ore, nemulţumiţi că nu şi-au primit integral salariile pe luna decembrie, plăţile întârziind cu o zi. Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat după declanşarea grevei că salariile vor fi plătite miercuri, cel târziu joi, şi că cei responsabili de întârzierea plăţilor vor pleca din companie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult