Acasa BusinessEconomic Dragoş Doroş – Noul secretar de stat în Finanţe

Dragoş Doroş – Noul secretar de stat în Finanţe

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Premierul Ungureanu l-a numit marţi seara, în funcţia de secretar de stat la finanţe pe fostul director în Ministerul Finanţelor, Dragoş Doroş.

Fostul partener al diviziei fiscale a casei de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen(NNDKP), Dragoş Doroş îi va succede în funcţia de secretat de stat în finanţe lui Dan Lazăr care a demisionat din postul de secretar de stat în Ministerul Finanţelor pe 27 martie, după ce a fost ales prorector al Universităţii Babeş-Bolyai. Deşi legislaţia prevede că persoanele care ocupă o funcţie de conducere sau de demnitate publică nu pot exercita funcţia de rector pe perioada îndeplinirii mandatului, dar pot lucra într-un alt post didactic şi/sau de cercetare, Dan Lazăr a preferat să aleagă doar cariera didactică fiind conştient că nu ar putea avea performanţe în ambele domenii. Încă de săptămâna trecută, surse guvernamentale anunţaseră drept probabilă pentru Mediafax luarea acestei decizii, ca Dragoş Doroş să îl înlocuiască pe Dan Lazăr în această funcţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult