Acasa BusinessEconomic Dublarea alocațiilor ajunge din nou la votul parlamentarilor

Dublarea alocațiilor ajunge din nou la votul parlamentarilor

scris de Misu Andrei
70 afisari

Deputații dezbat și votează miercuri Ordonanța de Urgență a guvernului care prevede amânarea intrării în vigoare a dublării alocațiilor până la data de 1 august. PSD anunță că votează respingerea acestei ordonanțe în Parlament, pentru „creșterea imediată a alocațiilor pentru copii”.

„PSD va vota creșterea imediată a alocațiilor pentru copii. Parlamentarii PSD vor respinge astăzi în Camera Deputaților ordonanța de urgență prin care guvernul Orban a amânat până la 1 august dublarea alocațiilor.

Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate și acordate, așa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale  PNL. De aceea PSD va respinge categoric amânarea dublării alocațiilor de către un guvern liberal sfidător care a refuzat să aloce resursele cuvenite”, se arată într-un comunicat al Partidului Social Democrat.

„Bani sunt! Dublarea alocațiilor copiilor nu va fi o povară, cum încearcă să inducă PNL în opinia publică, ci un stimul economic! Banii în plus vor fi cheltuiți pe bunuri și servicii necesare copiilor, vor determina, cu certitudine, creșterea consumului și, pe cale de consecință, a producției, și se vor reîntoarce la stat prin venituri mai consistente din taxe și impozite. Vor contribui astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL”, susține PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult