Acasa BusinessEconomic Editura Evenimentul şi Capital cer insolvenţa

Editura Evenimentul şi Capital cer insolvenţa

scris de C.S.
1 afisari

Editura Evenimentul şi Capital SRL, care editează cotidianul Evenimentul zilei şi săptămânalul Capital, şi-a cerut insolvenţa printr-un dosar depus la Tribunalul Bucureşti, primul termen de judecată fiind 26 februarie.

Evenimentul și Capital cer insolvența.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti, pe 14 februarie. Obiectul cauzei în acest dosar este „cererea debitorului – L85/2006 art.27 alin. 5”, iar materia juridică – „faliment”. Cererea insolvenţei nu presupune neapărat intrarea în faliment a unei companii.

Cotidianul Evenimentul zilei şi revista Capital au fost prelute, în februarie 2010, de la Ringier România de către societatea Editura Evenimentul şi Capital, membră a grupului de firme Păunescu. Societatea Editura Evenimentul şi Capital SRL a fost înregistrată la Registrul Comerţului pe 25 ianuarie 2010.

În prezent, din acţionariatul societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL fac parte George Marius Păunescu (Bobby Păunescu) – 5%, Claudiu Alexandru Şerban – 5% şi Dan Andronic – 90%. Administratorul societăţii este Virgil Munteanu, potrivit datelor înregistrate la Registrul Comerţului.

14 comentarii

urbos 17-02-2014 - 16:43

Asa e cand produci numai cacat propagandistic ani de zile, se uita dracu la tine. Daca nu te mai poate tine stapanu pe banii furati de la cetateni, o iei in bot, ca o javra ce esti.
Astia ar trebui spanzurati.
Gunoaiele basiste vor guita acum si despre cat de buni sint securistii Paunescu… hahaha!
La moarteee!

digital 17-02-2014 - 16:44

„e grele”, cu robineții închiși !
hahaha!

Ereticul 17-02-2014 - 16:44

Este evident ca datorita (din cauza) internetului publicatiile pe hartie sunt sortite pieirii. TOATE, indiferent de culoarea politica. Nu ma bucur ca ziarele mentionate o sa dispara, dar recunosc faptul ca au fost aservite fostei puteri.
Urez cu aceasta ocazie viata lunga redactiei on-line Ziua Veche, poate primii jurnalisti ai viitorului.

urbos 17-02-2014 - 17:53

O mizerie ca EVZ NU se poate sustine, TOCMAI pentru ca nu e decat instrument propagandistic. Tocmai pentru ca e aservita, a ajuns in situatia asta. Deci nu e nimic de plans aici, in afara de mizeria morala in care se gasesc niste gunoaie care se pretind ziaristi. De plans e atunci cand te inchide puterea cu forta, cand te inchide piata, e bine.

Ereticul 17-02-2014 - 19:01

Dar eu nu-i plang, doar ca nici nu ma bucur. Gunoaie si mizerie morala se afla in ambele „tabere” aservite. Personal cunosc cateva specimene din ambele parti si sunt de parere ca pot fi numiti cu foarte mare greutate jurnalisti. Insa utilitatea lor publica serveste principiului „audiatur et altera pars”.
De disparut n-o sa dispara, singura diferenta va fi mediul in care isi vor exprima ideile. Daca pana acum hartia oferea doar suport pentru monolog, mediul on-line permite cititorilor sa-si exprime parerile si sa-i sanctioneze instantaneu pe „formatorii de opinie”.

urbos 17-02-2014 - 19:34

Aservirea fata de putere e acea care e de culpabilizat, pentru ca atinge chiar rolul pe care trebuie sa-l exercite presa intr-o democratie. „Aservirea’ fata de patroni de exemplu, mestecata de tot felul de mancatori de rahat, e irelevanta. Nu e importanta nici moralitatea ziaristului ca persoana, ci „moralitatea” lui de profesionist, care scrie ca sa VANDA. Daca piata functioneaza corect si liber, atunci functioneaza si mecanismul care face din presa „cainele de paza al democratiei”, caci numai criticand purterea ai cititori. Limbistii dispar de la sine.
Din cauza asta un post ca Antena 3 are audienta si se poate sustine din banii pe care ii face, pentru ca ceea ce ofera corespunde pretentiilor publicului.

urbos 17-02-2014 - 19:35

PS, Nu era vorba de bucurie, mi s-a parut o urma de regret in ce-ai spus.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 17-02-2014 - 18:04

Ziarul Evenimentul Zilei este ziarul central care are cel mai mare tiraj de print pe hirtie din tara, dupa care urmeaza Adevarul. Jurnalul National al borfasului si turnatorului Voiculescu se afla in insolventa si va dispare curind-curind de la chioscurile de ziare spre bucuria naostra a tuturor. Editua Evenimentul este o anexa a trustului Evenimentul, care nu va afecta cu nimic aparitia in continuare a ZIARULUI Ev. Zilei, care a ramas pentru Romania, singura sursa de stiri corecte din tara.

urbos 17-02-2014 - 18:08

Aste se numeste masturbare mentala, pe scurt laba. Hahaha!

UnUL 17-02-2014 - 18:10

…zise specialistul în masturbări, C u r Bubos.

ancuta 17-02-2014 - 19:37

Te rog UL, sa remarci „acuratetea” definirii labei!

ancuta 17-02-2014 - 19:43

scarnooo!
„M-AM RAS!”
Saptamana asta iti trimit gratuit, de doua ori pe zi, prin CurrierExpress, cate un kkt cald ca sa te ajute la digestie, ca puroiul hemoroiDANVIOREL constipa rau (grasimi multe, vascozitate crescuta etc.).
P.S.: debile, laba este sinura indeletnicire sexuala la care este nelipsita (nu se poate inlocui cu altceva, nici macar mental! hahahahaha!) chestia aia anatomica pe care o au barbatii de pana la 65-70 de ani!
bucata de om ce esti!

salut 17-02-2014 - 18:31

Hahaha, asta-i din categoria „DomDanu nu-i in puscarie, puscaria il inconjoara….sau invers” . Hehehe, tablagiu de STS, ce te mai chinui sa-ti lingi si curul si poola concomitent! Ce yoga, ce contorsiuni! Antreneaza-te pentru Ponta, e jigodia in devenire. Ce ode o sa-i scrii, ce buzite peste cur ii vei da, in mai putin de un an !

Ereticul 17-02-2014 - 19:08

@ cuneiforma: nu conteaza tirajul, conteaza numarul de retururi sau numarul de exemplare vandute.
In cazul unei firme in insolventa, daca apartine unui concern sau trust, se pot intampla doua lucruri: fie concenul (trustul) achita datoriile, fie dispare si el. Astfel, soarta pe care o preziceti grupului de firme „Voiculescu” va fi impartasita si de trustul Evenimentul. Pe scurt: va bucurati degeaba. Dar pe undeva va inteleg, in baza faptului ca principiul „capra vecinului” este tipic romanesc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult