Acasa BusinessEconomic Eurofighter dezvolta relatii cu Republica Ceha

Eurofighter dezvolta relatii cu Republica Ceha

scris de Ziua Veche
0 afisari

EurofighterSeptembrie gaseste Eurofighter Typhoon in Cehia, unde va participa la doua spectacole aeriene europene importante ce au loc in aceasta tara. Deoarece exista o potentiala comanda pentru alte avioane de lupta noi, mult mai performante si complet compatibile cu standardele NATO, care sa inlocuiasca actuala flota de JAS 39 Gripen luata in leasing, Eurofighter doreste sa dezvolte o relatie de lunga durata cu Fortele Aeriene Cehe si cu industria locala, precum si sa familiarizeze publicul cu cel mai avansat avion multi-rol de lupta de generatie noua din lume.  

In acest week-end (5-6 septembrie) a avut loc in Hradec Králové Czech International Air Festival (CIAF) unde a putut fi vazut in expozitia statica un Eurofighter Typhoon operational apartinand Aviatiei Germane.

Apoi, intre 18 si 19 Septembrie este cea de-a zecea editie a Zilelor NATO, cel mai mare eveniment militar, de securitate si de aviatie din Europa Centrala. Pe langa o prezenta ceha foarte puternica, la fel ca la Hradec Králové, evenimentul se bucura de o larga participare internationala, de la Statele Unite ale Americii si Franta, la Romania, Ungaria, Polonia si Marea Britanie. Un Eurofighter al Fortelor Aeriene Austriece va sustine o demonstratie aeriana pentru a arata publicului si oficialitatilor prezente capacitatile avionului.

 Eurofighter Typhoon este cel mai avansat avion multi-rol de generatie noua disponibil pe piata, fiind comandat de sase natiuni (Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Austria si Arabia Saudita). Cu 707 avioane contractate, acesta este si cel mai mare program de colaborare militara al Europei, oferind tehnologie de ultima ora si intarind industria aerospatiala europeana in competitita globala. Prin intermediul Companiei Alenia Aeronautica, cea mai noua oferta facuta de Eurofighter Romaniei a fost de 24 de avioane operationale. Oferta contine offset de 100% din valoarea contractului si, prin ea, Romania ar beneficia de cel mai avansat avion de lupta disponibil pe piata, si ar deveni, in acelasi timp, un partener cu drepturi depline al programului Eurofighter, cu toate beneficiile ce decurg din acest statut.

0 comentariu

MC 27-10-2010 - 17:29

multumesc de sustinere!sa vedem acum daca reusim sa rasturnam carul mare al forumistilor auto cu buturuga mica, dar voinica, a cititorilor ziuaveche? pana pe 4 noiembrie ar mai fi timp sa-l prind si sa-l intrec pe cel de la autobild. eu am 833 si acela … 3720!

Parpanghel 27-10-2010 - 23:37

Daca nu-i manipulare, cred ca toti barbatusii care ne-am postat pe lista de asteptare (lunga ,evident) a Ni_hai_ELLEI ,ne simtim tradati, umiliti si mai ales …mani pulati! Pai bine , fa ,chiar asa !

urbos 28-10-2010 - 03:06

Ce fata de taran prost, ce mutra de ghiolban, ce mecla de manelist handicapat. Nu-i de mirare ca linge hemoroizii imputitului securist de la Cotroceni dobitocul.
Il mai cheama si „roland” pe tantalaul asta. Hahahaha!

fut urbos 28-10-2010 - 13:44

vezi ca ma-ta e facuta posta in cimitir de o turma de maidanezi. du-te si curat-o cu limba pe unde a rusinat-o ciinii, vierme ordinar ce esti.

BMW 28-10-2010 - 13:48

Doar unghiile ce mai e de ea, ca in rest dai sa fugi. Macar sa-si puna geamuri fumurii la masina sa nu strice imaginea masinii! Cu cine naiba a facut acele doua fete? Sau le-o fi facut cu ajutorul „bancii de sperma” prin insamintare artificiala?

Parpanghel 28-10-2010 - 16:52

Grosz seize, un gonoi breeh sa inteleaga natul! De cand 3,14147szoloantza coanei mata, emiti tu opinii depre oameni superiori tie, mai vierme de kkt?Democratie, dar astia ca …tine ,la balamuc!Dar aud ca nu ai luat BISMUTUL SAPTAMANAL, se ridica sisilika rapid la …debarra!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult