Acasa BusinessEconomic EXCLUSIV. Cât câştigă Dan Diaconescu de la RTV

EXCLUSIV. Cât câştigă Dan Diaconescu de la RTV

scris de Matei Iliescu
2 afisari

Dan Diaconescu nu şi-a asociat partidul, PP-DD, cu ciocoii PSD de dragul lui Victor Ponta sau al lui Liviu Dragnea.

EXCLUSIV. Cât câştigă Dan Diaconescu de la RTV (foto:gorjtv.ro)

Marele său câştig, financiar şi de imagine, vine din retransmiterea emisiunii sale de pe OTV “Dan Diaconescu în direct” de către televiziune mogulului PSD Sebastian Ghiţă, zilnic între orele 23.00 – 06.00. Surse apropiate lui DD au precizat, pentru Ziua Veche, că patronul OTV încasează lunar de la RTV frumoasă sumă de 25.000 de euro.

Aceleaşi surse susţin că nu trebuie să mire pe nimeni această sumă din moment ce Victor Ciutacu, care prestează mult mai puţin şi fără mare suuces, bagă lunar în buzunar tot de la RTV fix 12.000 de euro.

10 comentarii

pathfinder 23-07-2014 - 10:34

Cu cat esti mai prost cu atat e salariul mai mare la televiziunile astea de propaganda.
Interesant…

Pkly 23-07-2014 - 11:05

I-auzi…DD(t) ! Lume-lumeee…

Contra 23-07-2014 - 13:42

Asta conteaza, sau ce face si pe cine invita si cata informatie transmite?! Nu care putoare si-a mai pus silicoane, cine de cine a mai divortat sau care mai fata(pardon, naste)?!

viorel 23-07-2014 - 14:57

DĂ EL FALIMENT ŞI CU RTV

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 23-07-2014 - 16:37

Dan Diaconescu este o alta MEAGdeceptie pentru romani. A generat un partid care dadea mari sperante romanilor cu vederi antisistem, romanilor scirbiti de TOATA clasa politica romaneasca, romanilor care doreau schimbarea TOTALA a clasei politice romanesti cu oameni noi, nepatati, care sa preia functiile de conducere a statului fara sa se atinga de un ban al statului prin contracte dubioase, ci, pur si simplu sa lucreze pentru cetatean si, daca se poate pe gratis, pentru ca partidul lui DD incuraja in functiile de conducere oameni cu afaceri care nu-si mai faceau griji in privinta vreunui eventual salariu pentru munca depusa pentru cetatea. Tot ppdd-ul a venit si cu un program de 100 de masuri care avea sa revolutioneze societatea romaneasca din temelii, 100 de puncte care au fost propuse de cetateni si nu de DD sau vreun membru al partidului, deci, cetatenii au fost aceia care chemau otv-ul si-si spuneau parerile pentru platforma program a partidului. Asa s-au nascut cele 100 de puncte ale programului ppdd-ului din care s-au inspirat la greu toate celelalte partide, ipocrite si lipsite de orice viziune in a propune ceva cetatenilor romani. Tot DD si partidul sau propunea un set de masuri care ridicau nivelul moral al acestui partid, prin aceea ca se refuza ORICE alianta cu partidele ciocoiesti, si se mai interzicea captarii in rindul ppdd-ului orice fost ciocoi sau fost membru de partid d ela paridele ciocoiesti. Aceste avantaje ale ppdd-ului au strins rapid sute de mii de entuziasti care nu mai votasera cu vreun alt partid si care-si puneau o mare incredere in aceasta noua miscare. Bineinteles ca, imediat, impotriva ppdd-ului au sarit toate partidele ciocoiesti vazind cit de mare amplaore a luat ppdd-ul, denigrindu-l prosteste si ipocrit cum ca ppdd-ul nu are ideologie, nu are structuri, e „doar” un partid pop.ulist si antisistem. Aceste critici erau de-adreptul mizerabile si prostesti si nimeni nu le lua in seama, cei care indrageau din ce in ce mai mult partidul lui DD inmultindu-se logaritmic.

Numai ca,

asa cum ii stabine romanului, a reusit sa distruga si aceasta ultima speranta de ridicare din mocirla societatii romanesti, DD inclcind el singur toate principiile pe care le statutase, asa ca, in dorinta de a cistiga cit mai multe voturi a acceptat in rindurile partidului tot felul de interlopi, mascarici, membri de partid proscrisi, penali, jigodii de la celelalte partide, care, imediat cum au cistigat locuri in parlament si senat au fugit de la ppdd, incalcind astfel toate sperantele celor care indragisera ppdd-ul. La acestea se mai adauga si problemele in justitie ale lui DD si, mai ales, alianta pe care acesta a facut-o cu psd-ul, partidul ciocoiesc cel mai hulit de votantii ppdd-ului. Cu toate aceste „realizari” DD a facut ca ppdd-ul sa se distruga total, facindu-l sa iasa pe usa din dos a istoriei. Acum, DD-ul a ramas o simpla marioneta, un oarecare care se face de ris ori de cite ori apare pe ecrane. Pacat de sperantele atitor milioane de romani care au crezut in el si in ppdd. Si eu una m-am numarat printre cei care au sperat in ppdd si in DD, dar care, acum, m-am reintors la starea mea incipienta, aceea de a scuipa pe toate partidele actuale, pe toti politicienii actuali si pe actuala politica romaneasca, si, bineinteles ca nu voi mai vota deloc, asa cum am facut-o si inainte, pina la ivirea acestui ppdd. Inainte am votat doar cu Cimpeanu si eram gata sa-l votez pe Rege la un eventual referendum. De la ratiu nu mi-am mai dat niciodata votul vreunuia din scirba si lehamite.

pathfinder 23-07-2014 - 16:43

Despre ce megadeceptie vorbesti acolo mai indescifrabilo?
Tu esti cu capu’?
Chiar ai crezut in maimutoiul asta?!?
Pai nu-i semn de sanatate mintala…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-07-2014 - 16:51

GUNOI ca tine , shlapareasa a fost PORTA-VOCEA
Dilaului de la CARACAL !
Dar , erau bani, multzi bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnni
Iar shlapareasa …ca tine
GUNOAIE MIZERABILE ; LINGETI SCUIPATUL VOSTRU !

pathfinder 24-07-2014 - 11:17

Bai diliule, ce treaba am eu cu prostu’ satulu’ din Caracal?
So ce rahat mamanci iar tzigane?
Ti-am mai spus bai minte scurta sa nu confunzi merele cu perele…
Ce mama Huhului nu ti-e clar?!?

aurora 24-07-2014 - 11:11

Atunci cand va veti da seama ca „Poporul” plateste SMS-uri la ZeroTv pentru bunastarea lui (oare a cui ?) Abia atunci veti realiza cat puteti fi de fraieri. Fara a vrea sa jignesc pe cineva anume : rommanul pune botul le infinit…………

pathfinder 24-07-2014 - 11:19

Sa le arati unor prosti unde gresesc si de ce-s prosti nu e jignire.
Adevarul nu ar trebui sa jigneasca…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult