Acasa BusinessEconomic Farmec, încasări în creștere. Cifra de afaceri a producătorului de cosmetice

Farmec, încasări în creștere. Cifra de afaceri a producătorului de cosmetice

scris de S. P.
6 afisari

Farmec SA Cluj-Napoca a raportat o creștere a cifrei de afaceri. Încasările producătorului român de cosmetice au atins pragul de 75,2 milioane de lei în primul semestru din acest an, în creștere cu 6,13% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Farmec SA, cifră de afaceri în creștere.

‘Investim constat în cele mai noi tehnologii și acordăm o atenție deosebită formulărilor produselor, dar și modalității de prezentare a acestora’, a declarat Mircea Tudean, director general Farmec. Astfel, în 2014, Farmec a alocat un buget de investiții de 10,7 milioane de lei.

Vânzările înregistrate în prima jumătate a anului au fost impulsionate în mare măsură de lansarea unor noi produse sau extinderea unor game de succes în rândul consumatorilor.

Farmec SA Cluj-Napoca deține mărci recunoscute internațional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital și Farmec. Produsele companiei ajung în peste 30 de țări, principalele piețe fiind Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada.

10 comentarii

UnUL 19-08-2014 - 20:18

Tot Cluju-i fruncea !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-08-2014 - 21:09

La hotzie-la hotzie ! dupa Caritas byStoica , Apostu , Boc , Uioreanu paranghelile de la UBB …FRUNCEA -ce mai …
(Fa , si tu o miscare de …expandare de la balcon, imbeci batran si DEPLIN DEMENT)

UnUL 19-08-2014 - 21:46

Unde vezi hoție la Farmec. tâmpițel?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-08-2014 - 22:12

Tu crezi ca ai FARMEC eludand REALITATEA si EVIDENTA permanent in stilul JEGULUI NATIONAL prin expresii ; Jur ca nu am lovit copilul in plex etc , etc
EXCROCHERIE BASISTA pt . care veti fii taxati !

UnUL 19-08-2014 - 23:18

Păi da: eu am Farmec și în Cluj și am și farmec personal. Ceea ce, evident, nu e cazul tău.

un crestin 19-08-2014 - 23:57

Farmec avea Clujul si cu IRIS, SOMESUL, TERAPIA, CERO, CLUJANA, FELEACUL, URSUS si altele care nu-mi vin in minte chiar acum

UnUL 20-08-2014 - 07:47

Da, ai dreptate. Iris a dispărut, dar a făcut un pui, o mică făbricuță privată. Someșul a răposat. Terapia există încă – mult redusă și cumpărată de indieni – și produce medicamente de calitate. Clujana s fost resuscitată prin „respirație gură la gură” de Consiliul Local, produce dar o duce greu. Ursus a fost cumpărată de sud americani și relocată prin Moldova. Feleacul și-a schimbat sediul dar produce încă.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-08-2014 - 07:24

Tu ai desigur ” FARMECUL”caracteristic unui primitiv care a fost frustrat toata viata datorita tarelor mostenite de predecesori , neam de slugi si argati la nemesii maghiari pe care ai ajuns sa-i iubesti si sa-i copiezi comportamental .Sindromul Stockholm de la cap la coada.
Nu pot sa remarc si amanuntul ca in fata blocului mizerabil in care salasuiesti (inca) curge un canal de dejectii rau mirositoare, iar in …spate se profileaza D. Coparseu !
FERMECATOR !

UnUL 20-08-2014 - 07:39

Parpanghelaș, DACĂ AI TĂI AU FOST ROBI, NU E ȘI CAZUL FAMILIEI MELE.
Ești obsedat de sindromul Stockholm, despre care nu știi prea bine „cu ce se mănâncă”.
D Coparseu ????

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-08-2014 - 09:14

UnUL mai …,,FERMECATOR’ ‘din SISTEMUL
BASESCIAN ca tine ,nu ,,,swe egzista !
Bosorog batran senil si dement care foloseste
…doar MINCIUNA ca …ARGUMENT !
…La acest capitol intradevar te asemeni cu ,,Cel mai u r a t dintre JEGURI —T. BASESCU !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult